RixMötet Gratis telefonkonferens

RixMötet Gratis är en enkel och användarvänlig telefonkonferens för upp till fem deltagare

RixMötet Gratis är vår konferenstjänst för dig som har ett litet företag och som vill hålla konferens för upp till 5 deltagare. Du slipper fasta kostnader och startavgifter. Istället betalar varje deltagare endast minuttaxa (motsvarande ett vanligt telfonsamtal).

Om du önskar hålla konferens för fler än fem deltagare eller vill kunna boka en konferens i förväg rekommenderar vi någon av våra andra konferenstjänster – EngångskonferensRixMötet Premium, och RixMötet Plus. 

Kostar inte mer än ett Sverige-samtal per minut och deltagare!

Nu kan ditt företag ha telefonmöte med upp till fem deltagare per tillfälle - helt utan fasta kostnader eller startavgift. Ni betalar enbart normal minuttaxa motsvarande ett vanligt telefonsamtal. Inga extra avgifter tillkommer. Passar när ni inte är så många som behöver delta i mötet, och du är i behov av en snabb lösning.


För att använda RixMötet gratis telefonkonferens, gör så här:

1. Ring 08-5000 5000

2. Välj en sex-siffrig personlig kod för att starta telefonkonferensen.

3. Be samtliga deltagare ringa in på telefonnummer 08-5000 5000, och ange den kod du valde.

KLART ATT BÖRJA KONFERENSEN!

Bra att känna till om vår gratis-telefonkonferens

- Du behöver inte ringa in och boka konferensen i förväg. Konferensen startar så fort du valt koden och samtliga deltagare har ringt in.

- Det går att ringa in till konferensen från utlandet. Du betalar den minutkostnad för utlandssamtal som du har avtalad med din operatör.

- Högst fem deltagare kan ansluta sig till konferensen. Vi är givetvis väldigt glada över att tjänsten har blivit så populär, men det betyder att vi inte alltid kan garantera att det finns plats. För att säkerställa en plats eller för att hålla telefonmöte med fler än fem deltagare, så går det bra att boka någon av våra andra telekonferenser i förväg. 

Behöver du komma i kontakt med oss?

Du hittar information och hjälp som rör våra produkter och tjänster i vår supportsektion. Använd sökfunktionen för att snabbt hitta det du letar efter. Om du behöver komma i kontakt med oss, kan du hitta telefonnummer och mejl här.