Hav i bakgrunden

Mobility

Upptäck hur rörlighet kan förändra ert sätt att göra affärer

UEM

Unified Endpoint Management (UEM) gör det möjligt för företag att på ett enkelt och säkert sätt hantera medarbetarnas mobila enheter. IT-administratörer kan styra en eller flera enheter samtidigt utan fysisk kontakt eller plattform. 

Auto enrollment

Kom snabbt igång med företagsägda enheter med rätt appar, inställningar och åtkomst till företagstjänster redan från början. Auto enrollment är en del av vår Enterprise Mobility Management-leverans. 

Mobila tjänster

Kom igång med vårt stora utbud av företags­anpassade tjänster för mobiltelefoni, mobilt bredband, mobila växlar och M2M. Vi levererar allt från kundplacerade basstationer och företags­specifikt APN till förmånliga roamingpaket.

Framtidssäkra växellösningar

Tele2 levererar professionella och framtidssäkra växellösningar för alla verksamheter, där mobilen också fungerar som en anknytning. 

Hyr företagets mobiltelefoner

Med Mobilitet som tjänst hyr du företagets mobiltelefoner under en avtalad tid och lämnar därefter tillbaka dem. Support, service och utökad garanti ingår.

Mobile Workplace och Servicedesk

Mobile Workplace låter er hantera alla produkter och tjänster från ett och samma ställe. Servicedesk som tjänst avlastar er IT-avdelning.

Säkerhet

Mobilitet ställer höga krav på säkerhet, då stora delar av informationsstrukturen decentraliseras till applikationer och molnservrar samt att flöden förlängs utanför kontorets nätverk till mobila enheter. Våra konsulter och tekniker har erfarenhet att genomföra mobilitetsprojekt från första idé och hela vägen till drift och vi erbjuder en rad effektiva säkerhetslösningar. Vi genomför förstudier och utredningar, lägger upp strategier och utvecklingsplaner, hjälper till med upphandling, implementering och förvaltning - alltid med besparing och verksamhetsoptimering som högsta prioritet och med säkerhet i fokus.