Tele2 Företag jobbar med många av Sveriges kommuner

Kommunikationslösningar som ger kommuner kraft

Vi hjälper kommuner överbrygga den digitala klyftan. Vill du veta hur? Läs mer här eller fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Rusta för den digitala framtiden

Idag används Tele2 Företags produkter och tjänster av 82 % av Sveriges regioner och kommuner. Tillsammans tar vi fram moderna och kostnadseffektiva kommunikationslösningar som bidrar till att förenkla dialogen mellan medborgare och kommuner, samt förbättra tillgången till både välfärdstjänster och information.

Kommunikation som når fram

Tele2 har ett mobilnät som täcker 99,9 procent av Sveriges befolkning och 90 procent av Sveriges yta. När du väljer Tele2 Företag som operatör kan du därmed vara säker på att nå ut till kommunens medborgare, oavsett om de bor i tätort eller glesbygd. Vi är fortfarande den enda operatören i Sverige som erbjuder samtliga telekomtjänster och -produkter under samma tak.

Maskros och gräs Tele2 Företag puff
Maskros och gräs Tele2 Företag puff

Innovativ teknik skapar hållbarhet

Nya smarta tjänster och innovativ teknikanvändning är en förutsättning för ett mer hållbart samhälle. Tekniker som AI, IoT och 5G borgar för en mer hållbar användning av jordens resurser. Tekniken kan hjälpa i princip varje bransch att nå hållbarhetsmål genom att göra det möjligt att förändra processer och beteenden.

Tele2 har målet att vara ledande inom hållbarhet, och vi är stolta över att vara den första operatören i Norden och Baltikum som är helt klimatneutral i vår egen verksamhet (Scope 1 och Scope 2 enligt den väletablerade standarden ”GHG Protocol Corporate Standard”). Nu siktar vi på att även uppnå en klimatneutral värdekedja - hela vägen från våra leverantörer till slutkunder och återvinning.

I vår sektion om hållbarhet kan du läsa mer om vårt arbete och vår strategi för att vara hållbara i alla led.

Spara tid och pengar med vår självbetjäningstjänst

Vår unika självserviceportal Tele2 Service Online, TSO, ger dig full kostnads- och produktkontroll och möjlighet att hantera alla dina tjänster i realtid.

I TSO får du full översyn över företagets hela engagemang med avtal, fakturor, dataförbrukning och mycket mer.