Telefonsvarare

I alla våra mobilabonnemang ingår telefonsvarare. Tjänsten är kostnadsfri och innebär att en person kan lämna ett röstmeddelande till dig som du sedan kan lyssna av. Du betalar som ett vanligt samtal inom Sverige för att lyssna på inspelande meddelanden. Om du har fast pris på samtal kostar det inget extra att ringa telefonsvararen.

Aktivera eller avaktivera telefonsvararen

För att aktivera telefonsvararen ringer du 222 från din mobiltelefon och följer instruktionerna. För att hantera eller ändra till exempel din hälsningsfras ringer du 223. För att avaktivera tjänsten behöver du kontakta kundservice.

Byt PIN-kod till telefonsvararen

Första gången du lyssnar av din telefonsvarare kommer du att bli ombedd att ställa in en PIN-kod. Om du behöver byta PIN-kod gör du så här:

1. Ring 222 från det telefonnummer bytet ska ske på.
  2. Tryck 9 för att komma till huvudmenyn.
  3. Tryck 3 för att komma till inställningar.
  4. Tryck 3 för att ändra PIN-kod.
  5. Knappa in en ny fyrsiffrig PIN-kod och avsluta med #.
  6. Klart.

Snabbfunktioner

telefonsvarare1. Spola bakåt i meddelandet

3. Spola framåt i meddelandet

4. Spara meddelandet

5. Radera meddelandet

6. Få numret som SMS

7. Pausa meddelandet

8. Mer information

9. Huvudmeny

* Tidigare meddelanden

#
 Nästa meddelande

Telefonsvararen utomlands

Att lämna ett röstmeddelande till dig när du befinner dig utomlands fungerar precis som i Sverige. Däremot när du ska lyssna av ett meddelande behöver du istället ringa:

• +46252 och sedan ditt telefonnummer utan första nollan.
  • När du hör din hälsningsfras tryck # lösenord #.

Läs mer om hur telefonsvararen fungerar och kostnader för att använda tjänsten när du befinner dig utomlands under Utomlands.