Apple Watch Ultra

Havsband

Den mest robusta och mångsidiga Apple Watch någonsin är designad för utmaningar, äventyr och uthållighet. Med en 49 mm-boett i flygindustriklassat titan, extra lång batteritid, appar som är speciellt framtagna för att fungera med de avancerade sensorerna och en ny anpassningsbar aktiveringsknapp.

Den mest robusta och mångsidiga Apple Watch någonsin är designad för utmaningar, äventyr och uthållighet. Med en 49 mm-boett i flygindustriklassat titan, extra lång batteritid, appar som är speciellt framtagna för att fungera med de avancerade sensorerna och en ny anpassningsbar aktiveringsknapp.

Bra att veta!
Du behöver ha ett mobilabonnemang eller mobilt bredband från Tele2 för att köpa en smartwatch.

Betalning av klockan

Välj om du vill dela upp betalningen eller betala direkt. Betalning sker alltid via faktura.
Fri fraktIngen bindningstid14 dagars ångerrätt
Specifikationer
Boettens vikt
61,3 g
Boettstorlek
49 x 44 x 14,4 mm
Skärmstorlek
410 x 502
Skärmtyp
Retina LTPO OLED-skärm som alltid är på
Chip
S8 med 64‑bitars 2-kärnig processor
Lagringskapacitet
32 GB
GPS
GPS + Cellular
Bluetooth
5.0
Batteritid
Upp till 18 timmar med mobiluppkoppling, upp till 36 timmar utan
Damm- och vattentålig
Certifierat dammtålig enligt IP6X. Vattentålig ner till 100 m, simtålig och anpassad för sportdykning ner till 40 m. Uppfyller kraven i EN13319.
Kompatibel med iPhone
Apple Watch Ultra kräver en iPhone 8 eller senare med iOS 16 eller senare
I förpackningen
Apple Watch Ultra, armband/loop, magnetisk snabbladdningskabel med usb-c-kontakt
Lanseringsår
2022
Mer om Apple Watch Ultra

Nu börjar äventyret

Är du en äventyrsmänniska? Då är det här klockan för dig. Robust design, GPS med överträffad precision och ett batteri som räcker i upp till 36 timmar vid normal användning är några av nyheterna. Och självklart får du alla funktioner från tidigare Apple Watch-modeller som exempelvis kraschdetektering, EKG, appen Syrenivå samt en Retina-skärm som alltid är på.

Mindre kant ger mer skärm

Apple Watch Ultra har en snygg och robust design med ett lätt och tåligt boettmaterial i titan. Den stora Retina-skärmen på 49 mm är alltid på och syns oavsett väderförhållanden. Tack vare att skärmens smala kant runt om finns mer plats för träningsdata och detaljerade urtavlor. Den nya aktiveringsknappen kan du anpassa själv efter dina egna behov.

Anpassad för alla träningsformer

Den här klockan har mängder av avancerade träningspass som du kan välja mellan. Uppdateringar i appen Träning ger dig mer data som exempelvis pulsintervall, löpteknik och löpkraft för att du ska kunna maxa din träning.

Ute i vildmarken

Apple Watch Ultra är alltid nära till hands, oavsett om du är i tätbebyggt område eller ute på vandring. Klockan är speciellt anpassad för att klara extrema miljöer, temperaturer och höjder. Kompassen har bättre precision och genom att markera var du befinner dig just nu hjälper klockan dig att komma hem på ett säkert sätt.

Certifierad för sportdykning

Till skillnad från Apple Watch Series 8 är Ultra vattentålig ända ner till 100 meter. klockans nya djupmätare ger dig data och funktioner som sportdykare och fridykare behöver ner till 40 meter. Apple Watch Ultra uppfyller kraven i EN13319, en internationellt erkänd standard för dykutrustning.

Apple Watch Ultra med terrängloop

Uppkoppling utan mobil

Ring, skicka sms, streama musik och poddar precis som vanligt – utan att du har mobilen i närheten. Du behöver inte ens ta med dig plånboken när du handlar. Betala enkelt med Apple Pay direkt från handleden.

För att koppla upp mobilen mot 4G-nätet behöver du ett tilläggsabonnemang för klocka. Har du vårt mobilabonnemang Snabbast ingår abonnemang till din smartwatch utan extra kostnad, värde 49 kr/mån.