07 SEP 2022

Månadens streamingnyheter - september

Hösten för streaming inleds med massor av filmpremiärer för hela familjen. Streamingpaketet Film & Serier ingår i alla våra tv-paket.

Filmpremiärer i september

The Desperate Hour

Premiär 1 september i Tele2 Play

Amy, som nyligen blivit änka, gör sitt bästa för att livet ska återgår till det normala för hennes dotter och tonårsson. Ute på en löprunda får Amy via ett meddelande i sin mobil veta att det är skottlossning på sonens skola. Sonen och ett par skolkamrater är kvar på skolan tillsammans med skytten. Mitt ute i skogen, långt från allt och med mobilen som enda kommunikation, börjar Amys desperata kamp mot klockan för att rädda sin son.

Agents 355

Premiär 1 september i Tele2 Play

När ett topphemligt vapen faller i händerna på en terroristgrupp, slår CIA-agenten Mason “Mace” Brown sig samman med ytterligare tre kvinnliga internationella agenter. De fyra allierade ger sig ut på ett dödligt uppdrag för att återta vapnet för att skydda världen. Den halsbrytande jakten går från Paris kaféer till Marockos marknader till glamouren i Shanghai.

Baby-bossen 2: familjeföretaget

Premiär 9 september i Tele2 Play och Viaplay

© DreamWorks The Boss Baby 2021 DreamWorks Animation LLC. All Rights Reserved.

Det krävs mer än en Boss Baby för att stoppa en ondskefull komplott som ska förvandla världens bebisar till snorungar! Hela Templeton-familjen går samman för ett vilt skandalöst äventyr!

Spider-Man: No Way Home

Premiär 16 september i Tele2 Play och Viaplay

© 2021 Columbia Pictures Industries , Inc. and Marvel Characters , Inc. All Rights Reserved.

För första gången i filmhistorien får vi följa allas vår favorithjälte Spider-Man utan sin mask, och hur han inte längre kan separera sitt normala liv från riskerna med att vara en superhjälte. När han ber Doctor Strange om hjälp blir insatserna ännu farligare, och han tvingas upptäcka vad det verkligen innebär att vara Spider-Man.

Bamse och vulkanön

Premiär 22 september i Tele2 Play

Just som allt verkar vara lugnt och skönt hemma hos Bamse och hans vänner kommer ett nödanrop från Skalmans gamla forskarkollega, biologen Beanka, som mystiskt verkar ha försvunnit på en forskningsresa. Trots att Lille Skutt darrande försöker förklara varför det alltid är dumt att åka på äventyr man inte riktigt vet hur de skall sluta, ger sig våra vänner ut på ett räddningsuppdrag som tar dem förbi hungriga vargar, själviska skurkar och livsfarliga vulkanutbrott.

Tills solen går upp

Premiär 25 september i Tele2 Play

När Peder springer på sin före detta flickvän Hanna har många år passerat och de är båda lyckligt gifta på varsitt håll. Samtidigt dras de fortfarande till varandra men ingen av dem vill bryta upp sina äktenskap eller vara otrogna. Men av en slump kommer de över en antik bok som handlar om drömmar. Med bokens hjälp lyckas de ta sig in i drömmarnas värld där de kan leva tillsammans i en tillvaro där allt är möjligt, samtidigt som de lever sina vanliga liv på dagarna. Men till slut tar drömmarna sig in i verkligheten vilket får oanade konsekvenser.

Seriepremiärer i Viaplay

Drömmaren: Karen Blixen blir till

Premiär 18 september i Tele2 Play och Viaplay

© 2022 Viaplay Group

Efter 17 år i Kenya har Karen Blixen förlorat allt. Framför henne ligger ett liv som är djupt beroende av hennes familj. I sitt sökande efter frihet börjar hon återuppta sina drömmar om att bli författare.

Heder - säsong 3

Säsongspremiär 12 september i Tele2 Play och Viaplay

© 2022 Viaplay Group

Nour, Janni, Elin och Karin på advokatbyrån Heder är tillbaka. Den tredje säsongen tar vid 18 månader efter den förra säsongens dramatiska slut. Och det börjar brutalt med ett omskakande terrorattentat riktat mot en stor grupp kvinnor.

Så ser du alla intressanta serier och filmer

Alla premiärer ovan - och allt annat vi har att bjuda på i streamingpaketet Film & Serier - ser du i appen Tele2 Play. Observera att datumen är preliminära och kan komma att ändras.

Gå till Tele2 Play

Streamingpaketet Film & Serier från Tele2 ingår i alla våra nya tv-paket; Tv Standard, Tv Flexibel och Tv Premium. Samt i många av de äldre abonnemangen.