07 NOV 2022

Månadens streamingnyheter i november

Hösten i Tele2 Play fortsätter med massor av filmnyheter samt en och annan seriepremiär från SkyShowtime. Streamingpaketet Film & Serier med bland annat Viaplay ingår i alla våra tv-paket.

Filmpremiärer i november

Dog (2022)

Premiär 1 november i Tele2 Play

Med en hund som heter Lulu vid sin sida beger sig Army Ranger Briggs nedför Stillahavskusten för att nå en soldats begravning. Längs vägen driver Briggs och Lulu varandra till vansinne, bryter mot en handfull lagar och undkommer knappt döden.

Clean (2020)

Premiär 1 november i Tele2 Play

Clean är en sopgubbe som försöker finna frälsning genom att leva ett lugnt liv. Men när ett missöde gör honom till en maffiaboss måltavla tvingas Clean att slutligen göra upp med sitt förflutna.

Uncharted (2022)

Premiär 11 november i Tele2 Play och Viaplay

© 2022 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved.

Den gatusmarta tjuven Nathan Drake rekryteras av den erfarne skattjägaren Victor "Sully" Sullivan för att lösa ett av världens äldsta mysterier och återfå en förmögenhet som försvann för 500 år sedan.

Hilma (2022)

Premiär 18 november i Tele2 Play och Viaplay

© 2022 Viaplay Group

Baserat på den sanna historien om Hilma af Klints gåtfulla liv, som genom hennes revolutionerande konst skulle komma att bli erkänd som en av västvärldens första abstrakta konstnärer och en feministisk ikon.

Blue Bayou (2019)

Premiär 18 november från SkyShowtime som du ser i Tele2 Play

© 2020 BLUE BAYOU, LLC. ALL RIGHTS RESERVED.

Antonio LeBlanc (Chon) adopteras från Korea och växer upp i en liten stad i Louisianas träskområden. Han är gift med sitt livs kärlek Kathy (Alicia Vikander) och styvfar till deras älskade dotter Jessie. När han försöker skapa en bättre framtid för sin familj upptäcker han att han riskerar att deporteras från det enda land som någonsin varit hans hem.

Seriepremiärer från SkyShowtime

A Friend of the Family - nyhet!

Premiär 4 november från SkyShowtime som du ser i Tele2 Play. Nytt avsnitt varje vecka.

© 2022 PEACOCK MEDIA PRODUCTIONS LLC and NBC NEWS STUDIOS. All Rights Reserved.

A Friend of the Family baseras på en sann historia där familjen Brobergs äldsta dotter Jan kidnappades flera gånger av en charmig men manipulativ granne. Serien handlar om hur en familj påverkas och förändras när de ställs inför det ofattbara, och hur de överlever.

Yellowstone - säsong 5

Premiär 14 november från SkyShowtime som du ser i Tele2 Play. Nytt avsnitt varje vecka.

© 2022 Paramount Television. All Rights Reserved.

Familjen Dutton kämpar för att försvara sin ranch och livsstil mot ett indianreservat och markexploatörer. Hälsoproblem och familjehemligheter tar ut sin rätt, och politiska ambitioner och yttre samarbeten hotar deras framtid.

Vampire Academy - nyhet!

Premiär 27 oktober från SkyShowtime som du ser i Tele2 Play. Nytt avsnitt varje vecka.

© 2022 Universal Television LLC. Peacock © Peacock TV LLC. All rights reserved.

Två vänner, vampyr-hybriden Rose och vampyrkungligheten Lissa, kommer från helt olika samhällsklasser och tvingas kämpa mot förtryck och förväntningar medan de gör sig redo att ta examen och bli en del av vampyrsamhället.

Så ser du alla intressanta serier och filmer

Alla premiärer ovan - och allt annat vi har att bjuda på i streamingpaketet Film & Serier - ser du i appen Tele2 Play. Observera att datumen är preliminära och kan komma att ändras.

Gå till Tele2 Play

Streamingpaketet Film & Serier från Tele2 ingår i alla våra nya tv-paket; Tv Standard, Tv Flexibel och Tv Premium. Samt i många av de äldre abonnemangen.