06 MAR 2024

Månadens streamingnyheter i mars

I mars får vi se filmen om Oppenheimer och hans roll i utvecklingen av atombomben samt en dokumentär med samma tema. Dessutom premiärer av serier som Mary & George och Veronika. Mycket nöje!

Filmpremiärer i mars

Minioner: Berättelsen om Gru (2022)

Barn, äventyr. Premiär 1 mars i Tele2 Play och Viaplay

USA © 2020 Universal Studios. All Rights Reserved.

I mitten av 1970-talet växer Gru upp i en förort och är ett stort fan av en grupp superskurkar känd som Grymlingarna. Han funderar ut en plan som ska se till att han blir tillräckligt ond för att få vara med i gruppen.

Med: Steve Carell, Pierre Coffin, Taraji P. Henson, Michelle Yeoh, Russell Brand

Oppenheimer (2023)

Drama, biografi. Premiär 21 mars från SkyShowtime som du ser i Tele2 Play

© 2023 Universal Studios. All Rights Reserved.

Berättelsen om den amerikanske vetenskapsmannen J. Robert Oppenheimer och hans roll i utvecklingen av atombomben.

Med: Cillian Murphy, Emily Blunt, Robert Downey Jr., Matt Damon, Rami Malek

To End All War: Oppenheimer & the Atomic Bomb (2023)

Dokumentär. Premiär 21 mars från SkyShowtime som du ser i Tele2 Play

© Universal Studios 2023. All Rights Reserved.

To End All War: Oppenheimer & the Atomic Bomb är en dokumentär som utforskar hur en mans briljans och drivkraft kan förändra krigets natur för alltid, något som under andra världskriget ledde till hundratusentals människors död. Och sedan hur samma man försökte begränsa det radioaktiva nedfallet av hans uppfinning som sedan drev honom in på en väg i djup förtvivlan.

Please Don't Destroy: The Treasure of Foggy Mountain (2023)

Komedi. Premiär 31 mars från SkyShowtime som du ser i Tele2 Play

© 2023 UNIVERSAL STUDIOS. All Rights Reserved.

Den här filmen följer tre vänner som bor tillsammans. När de inser att de inte gillar sin utstakade livsbana ger de sig iväg för att hitta en guldskatt som ryktas ligga begravd i ett närliggande berg.

Seriepremiärer i mars

Sexy Beast - säsong 1

Drama. Säsong 1 avsnitt 1-4 har premiär 7 mars från SkyShowtime som du ser i Tele2 Play. Avsnitt 5-8 sänds den 25 april.

© 2024 Viacom International Inc. All Rights Reserved.

Det här är en prequelserie baserad på kultklassikern med samma namn. Serien handlar om Gal Dove och Don Logan precis när de påbörjar deras förföriska galenskaper i Londons kriminella värld under 90-talet. I grunden är detta en kärlekshistoria mellan två män á la Butch Cassidy och Sundance Kid.

Mary & George - säsong 1

Drama. Säsong 1 har premiär 8 mars från SkyShowtime som du ser i Tele2 Play. Avsnitt 1-2 släpps första veckan, därefter nytt avsnitt varje vecka.

© Sky Studios Limited 2024.

Den här historiska serien handlar om Mary Villiers, hertiginnan av Buckingham, som fostrar sin son George att förföra kund James I för att bli hans älskare. Därmed blir Mary och George de mest inflytelserika spelarna som det engelska hovet någonsin har sett.

The Good Doctor - säsong 7

Drama. Säsong 7 har premiär 19 mars i Tele2 Play och Viaplay

© 2017 Sony Pictures Television Inc. All Rights Reserved.

Under avskedssäsongen av The Good Doctor blandas nya utmaningar med olösta saker från det förflutna. Efter deras sons födelse navigerar Steve, Shaun och Lea i föräldraskapets glädjeämnen och utmaningar. Samtidigt fortsätter teamet att hantera de många förändringar de har mött på sjukhuset under det senaste året och måste lära sig att komma överens med dem om de vill gå vidare i sina liv och karriärer.

Veronika - säsong 1

Thriller, drama. Säsong 1 har premiär 22 mars från SkyShowtime som du ser i Tele2 Play. Som tv- och streamingkund hos Tele2 kan du se de två första avsnitten redan den 20 mars. Därefter två nya avsnitt varje vecka.

Serien handlar om Veronika Gren (Alexandra Rapaport), en polis och tvåbarnsmamma som kämpar med sitt komplicerade familjeliv och ett hemligt pillermissbruk. När konstiga saker börjar hända och en avliden pojke dyker upp framför henne tror Veronika först att hon har förlorat förståndet. Motvilligt tvingas hon dock att acceptera att pojken kanske inte är en illusion.

Wisting - säsong 4

Thriller, krim. Säsong 4 har premiär 24 mars i Tele2 Play och Viaplay

© 2024 Viaplay Group

Wisting står inför sitt svåraste fall någonsin, vilket får Maggie Griffin att återvända för att assistera med utredningen. Tillsammans bekämpar de förbrytare som utnyttjar de mest sårbara bland oss.

Så ser du alla serier och filmer

Alla premiärer ovan - och allt annat vi har att bjuda på i streamingpaketet Film & Serier - ser du i appen Tele2 Play. Observera att datumen är preliminära och kan komma att ändras.

Gå till Tele2 Play

Streamingpaketet Film & Serier från Tele2 ingår i våra tv-paket; Tv Standard, Tv Flexibel, Tv Premium och Tv Premium Sport Stor. Samt i många av de äldre abonnemangen.