Apple iPad Air Wi-Fi

Med en fängslande 10,9-tums Liquid Retina-skärm och ett banbrytande Apple M1-chip som levererar högre prestanda är iPad Air ett kreativt och bärbart kraftpaket. Den har också Touch ID, avancerade kameror, usb-c samt stöd för Magic Keyboard och Apple Pencil.

Med en fängslande 10,9-tums Liquid Retina-skärm och ett banbrytande Apple M1-chip som levererar högre prestanda är iPad Air ett kreativt och bärbart kraftpaket. Den har också Touch ID, avancerade kameror, usb-c samt stöd för Magic Keyboard och Apple Pencil.

Webbrabatt Fri uppläggningsavgift - spara 289 kr
Bra att veta!
Du behöver ha ett mobilabonnemang eller mobilt bredband från Tele2 för att köpa en surfplatta.

Betalning av surfplatta

Välj om du vill dela upp betalningen eller betala direkt. Betalning sker alltid via faktura.
Fri fraktIngen bindningstid14 dagars ångerrätt
4G
Nej
5G
Nej
RAM
8 GB
Vikt
461 gram
WiFi
Ja, WiFi 6
Chipset
M1-chip
Blåtand
5.0
Skärmtyp
10,9'' Liquid Retina-skärm
Kamera bak
Vidvinkel: 12 MP, bländare ƒ/1,8 / Upp till 5× digital zoom
Dimensioner
247,6 x 178,5 x 6,1 mm
Kamera fram
Ultravidvinkelkamera med 12 MP, 122° synfält / Bländare ƒ/2,4
Upplösning
2360 × 1640 pixlar
Intern minne
64 GB / 256 GB
Skärmstorlek
10,9-tums (diagonalt) LED-bakbelyst Multi-Touch-skärm med IPS-teknik
Operativsystem
iPadOS 15
Batterikapacitet
Upp till 10 timmars surf via Wi-Fi
I förpackningen
iPad Air, Usb-c-laddningskabel (1 m), 20 W usb‑c-strömadapter

iPad Air - design och prestanda

Designad från kant till kant med en 10,9 tums Liquid Retina-skärm kombinerat med egenskaper som True Tone, stort färgomfång (P3) och antireflexbehandling är detta en iPad du kommer trivas länge med. Lås upp med Touch ID som sitter inbyggd i den övre knappen.  

Med M1-chippet har iPad Air all den prestanda som krävs för att göra det du vill – från enklare vardagssysslor till avancerad videoredigering i 4K eller snabb filöverföring via usb-c – utan problem.

Apple Pencil och Magic Keyboard

Med tillbehör som Apple Pencil och Magic Keyboard förvandlar du din iPad till något utöver det vanliga. Skriv direkt i en pdf eller webbsida, måla porträtt, anteckna utan fördröjning. Tack vare att pennan känner av både tryck och lutning kan du skapa mästerverk direkt i din iPad. 

När du kopplar in tillbehöret Magic Keyboard får du den allra bästa skrivupplevelsen på en iPad. Magic Keyboard har bakbelysta tangenter, inbyggd styrplatta och fungerar samtidigt som ett skydd för fram- och baksida.  

Tillbehör säljs separat.

Jobba, plugga och umgås 

Koppla upp iPad mot 4G-nätet med ett SIM- eller datakort från Tele2 och du kan jobba, plugga eller umgås var du vill. Batteriet räcker hela dagen samt det lätta och tunna formatet gör den knappt märkbar i väskan.