13 MAJ 2024

Favoritserien Resident Alien kommer till Tele2 Play

Svenskarnas favoritserie Resident Alien, utomjordingen som råkat krascha på jorden, har gjort succé på Netflix. Nu gör serien även comeback i Tele2 Play. Passa på att streama alla säsonger med start 14 maj.

© 2022 Universal Content Productions LLC. All rights reserved.

Om serien

Serien Resident Alien handlar om en utomjording som kraschar på jorden och gömmer sig i en avlägsen bergsstad i Colorado. Efter att ha tagit över en lokal läkares identitet, hotas hans illvilliga uppdrag när han inser att en av invånarna, en 9-årig pojke, kan se hans sanna identitet. Resident Alien är en blandning av sci-fi, komedi, drama och mystik. 

– Jag är otroligt exalterad över att vi kommer erbjuda den andra efterlängtade säsongen av Resident Alien som inte går att hitta någonstans just nu, och sedan följa upp med säsong 3 helt exklusivt till våra kunder. Resident Alien är en serie som har blivit svenskarnas nya favoritserie och bland det roligaste som finns på Netflix just nu. Jag ser själv fram emot att titta vidare, säger Niclas Rosendahl, Tv & Play-chef på Tele2.

I rollistan är det bland annat Alan Tudyk (Rouge One: A Star Wars Story, I, Robot, A Knight’s Tale), Sara Tomko (Sneaky Pete, Once Upon a Time) och Corey Reynolds (The Closer, The Terminal, Hairspray). Skaparen av serien är Chris Sheridan (Family Guy).

Du behöver godkänna  om du vill visa den här typen av innehåll från Tele2

När finns avsnitten i Tele2 Play?

Säsong 1 och halva säsong 2 släpps i Tele2 Play redan på tisdag den 14 maj. Resten av säsong 2 släpps 21 maj. Säsong 3, avsnitt 1-2 släpps 28 maj, sedan följer nytt avsnitt varje vecka.

Så ser du Resident Alien

Alla premiärer ovan - och allt annat vi har att bjuda på i streamingpaketet Film & Serier - ser du i appen Tele2 Play. Observera att datumen är preliminära och kan komma att ändras.

Gå till Tele2 Play

Streamingpaketet Film & Serier från Tele2 ingår i våra tv-paket; Tv Standard, Tv Flexibel, Tv Premium och Tv Premium Sport Stor. Samt i många av de äldre abonnemangen.

Mycket nöje!