18 APR 2024

Road to DreamHack är tillbaka

Nu är det dags igen! Road to DreamHack är tillbaka med en ny chans att tävla om en självklar plats direkt till slutspelet av BYOC-tuneringen på DreamHack Summer. Dessutom finns 30 000 kr i prispotten.

Efter succén i vintras där Godsent blev laget som vann Tele2 Road to DreamHack så har det nu blivit dags igen. Ny säsong av turneringen drar igång i början av maj. Alla lag i Sverige kan vara med och tävla om vilka som får representera Tele2 på DreamHack Summer med en plats direkt i slutspelet av den officiella BYOC-turneringen.

Det spelas återigen totalt fyra kval på Esportal och vinnarna i varje kval får spela semifinal och final den 24 maj. Vinnarteamet får det slutgiltiga paketet till DreamHack. Utöver paketet så finns även 30 000 kr i potten.

Priser

  • 1:a pris: 25 000 kr + paketet med resor, hotell och inträde till DreamHack Summer 14-17 juni

  • 2:a pris: 5000 kr

Det lag som vinner får även sitta på Tele2-raden inne på BYOC-delen, där ni tar med er eget gear och datorer.

Anmälan till kval

Semifinal och final spelas fredag 24 maj:

  • Semifinal #1 - kl. 16.00

  • Semifinal #2 - kl. 19.00

  • Final - kl. 22.00


Mer om Tele2 Gaming

Tele2 har sedan länge varit en del av e-sportvärlden och gaming, bland annat genom vår position som bredbandsleverantör och samarbetspartner till Dreamhack. Dessutom erbjuder vi en av marknadens snabbaste bredband på upp till 1200 Mbit/s.

Nu tar vi vår naturliga position inom gaming och esport till nästa nivå. Genom att fortsätta samt skapa nya samarbeten och arrangera egna turneringar vill vi introducera fler till all den underhållning som finns inom både esport och gaming i Sverige.

Läs mer om gaming hos Tele2