10 JUN 2024

Road to DreamHack har en vinnare

Under maj kom Road to DreamHack tillbaka med en ny chans att tävla om en plats till slutspelet av BYOC-tuneringen på DreamHack Summer. Turneringen är avslutad och vinnarlaget blev A U R A. Grattis!

Efter succén i vintras där Godsent blev laget som vann Tele2 Road to DreamHack så blev det dags igen med en ny turnering i maj. Alla lag i Sverige fick vara med och tävla om vilka som får representera Tele2 på DreamHack Summer med en plats direkt i slutspelet av den officiella BYOC-turneringen.

Tävlingen av avslutad

Tävlingen är avslutad och vinnarlaget blev A U R A (eraa, SHiNEE, SeBreeZe, susp, franssonmagi). Så nu är det dags att heja fram gänget i slutspelet på BYOC-turneringen på DreamHack Summer 16-18 juni.


Mer om Tele2 Gaming

Tele2 har sedan länge varit en del av e-sportvärlden och gaming, bland annat genom vår position som bredbandsleverantör och samarbetspartner till Dreamhack. Dessutom erbjuder vi en av marknadens snabbaste bredband på upp till 1200 Mbit/s.

Nu tar vi vår naturliga position inom gaming och esport till nästa nivå. Genom att fortsätta samt skapa nya samarbeten och arrangera egna turneringar vill vi introducera fler till all den underhållning som finns inom både esport och gaming i Sverige.

Läs mer om gaming hos Tele2