Pensionärsabonnemang

Förmånliga erbjudanden för dig som fyllt 65 år.

Seniorrabatt på allt du behöver

Surfa, streama och håll kontakten med nära och kära med ett snabbt och stabilt mobilnät. Som senior och pensionär får du 20% rabatt, oavsett abonnemang eller datamängd.

Mobilabonnemang pensionär

20% på mobilabonnemang

Det är enkelt att komma igång med våra pensionärsabonnemang. Det enda du behöver bestämma är datamängden att surfa med. Och du kan enkelt ändra abonnemang i efterhand.

  • Välj 10, 20, 40 GB eller Obegränsad
  • Fria samtal och sms
  • Ingen bindningstid

20% på mobilt bredband

Mobilt bredband är den flexibla lösningen för dig som vill surfa snabbt och säkert - hemma, i stugan, på båten eller i husvagnen. Det enda du behöver bestämma är din datamängd. Och du kan enkelt ändra den i efterhand om du använder mer eller mindre.

  • Välj 40, 100 GB eller Obegränsad
  • Enkelt att komma igång
  • Ingen bindningstid
Mobilt bredband pensionär

Utvalda mobiler till förmånligt pris

Vilken som är den bästa mobiltelefonen för just dig är svårt att avgöra - olika personer har olika behov. Däremot kan vi tipsa om mobiler som är omtyckta bland våra äldre kunder. Gemensamt för dem är att de har tydligt ljud, stor skärm och är enkla att använda.

Frågor och svar

Vem kan få senior- och pensionärsrabatt?

Rabatten gäller för dig som är 65 år eller äldre. Så är du pensionär eller senior och behöver ett mobilabonnemang eller abonnemang på mobilt bredband får du nu 20% rabatt.

Vilken datamängd behöver jag?

Vi har abonnemang för alla behov. 10 GB räcker för dig som surfar sporadiskt. 40 GB är ett prisvärt alternativ för dig som surfar en del och streamar musik eller film lite då och då. 100 GB passar de flesta – det räcker till en hel del surf och streaming. Obegränsad är det självklara valet om du älskar att vara uppkopplad och har ett aktivt liv på nätet.

Hur byter jag från en annan operatör till Tele2?

Det är enkelt att byta till Tele2. Kontrollera först att du inte har någon bindningstid kvar på ditt nuvarande abonnemang. Välj därefter ett abonnemang som passar dig och om du vill ha kvar ditt nuvarande mobilnummer. Resten tar vi hand om!

Kan jag byta till ett pensionärsabonnemang om jag är kund hos Tele2?

Javisst! Har du ett befintligt abonnemang hos Tele2  kan du uppdatera det till ett pensionärsabonnemang. Ange att du vill behålla ditt nummer när beställer abonnemanget, så ordnar vi resten.

Var kan jag få hjälp med min beställning?

Om du har frågor eller funderingar om ditt abonnemang hittar du många av svaren på våra supportsidor. Du kan även ringa Kundservice eller besöka närmaste Tele2-butik. Där hjälper våra medarbetare dig att komma igång

Få Comhem Play+ i ett år

Som kund hos Tele2 bjuder vi dig på streamingtjänsten Comhem Play+ i ett helt år (ord. pris 69 kr/mån). Njut av de senaste storfilmerna, klassiker från förr och de mest populära serierna i mobilen, datorn eller på din tv i hela EU och EES.

Comhem Play+

Få hjälp i en Tele2-butik

Välkommen in till din närmaste Tele2-butik. Vår kunniga personal hjälper dig med alla frågor kring abonnemang, mobiltelefoner, bredband och tv från Tele2 och Com Hems utbud.

Behöver du hjälp att komma igång? Inga problem, vi bjuder på det som andra tar betalt för.