TELE2 LABB

I ett år har vi planerat morgondagens butiksupplevelse och nu har vi äntligen öppnat. Vår nya butik i Täby Centrum står rustad för en obegränsad framtid.

 

Nyfiken på hur det ser ut? Välkommen att göra ett virtuellt besök i Tele2 Labb. 

Ny butik i Täby Centrum

Igår sålde Tele2 mobiler, idag erbjuder vi helhetslösningar för mobiltelefoni, bredband, tv och play i förmånliga paket. Vad morgondagen har att erbjuda kan vi bara fantisera om. Och det är exakt vad vi gör i Tele2 Labb, vår nya butik i Täby Centrum. 

Tele2 Labb är modulärt utformad för att kunna anpassas och utvecklas i takt med tiden och våra kunders behov. Här får du uppleva vårt nya serviceerbjudande och inspireras av ny smart teknik.

Välkommen till en obegränsad framtid, redan idag! 

Brett sortiment av produkter och underhållning

Tele2 Labb har allt du behöver för ditt uppkopplade liv. Vad sägs om hemmabio på 150 tum i 4K eller Sonys senaste värstinglurar?

Här finns även startkit för att styra ditt smarta hem, säkerhets­produkter som ger dig koll på hemmet även när du är borta, och mycket mer. Du kan dessutom köpa klimatsmarta mobilskal eller designa ditt personliga mobilskal, bara hos oss.

Upplev 5G på riktigt i butiken

Vår butik har en helt egen 5G-basstation!

5G är nästa generations mobilnät, med högre hastigheter och snabba svarstider. Perfekt när fler prylar blir uppkopplade. Tele2 var först i Sverige med 5G på mobilabonnemang och har redan nu byggt ut nätet i flertalet svenska städer. Har du inte testat 5G än hittar du produkterna för den nya tekniken hos oss.

Superservice på Tele2 Labb

I en alltmer uppkopplad och ihopkopplad värld, där tekniken fortsätter att utvecklas, kan behovet av personlig service hjälpa dig att utnyttja den till fullo. Vår kunniga personal är redo att guida dig till rätt val och säkerställer att allt fungerar när du kommer hem.

Vi bjuder på det som andra tar betalt för:
– Säker överföring av innehåll från din gamla mobil
– Komma igång med mejl i mobilen
– Göra mobilen barnsäker från start
– Och mycket mer... 

 

Virtuell rundtur i Tele2 Labb

Vi hälsar självklart alla välkomna till vår nya butik i Täby Centrum men vill ändå be dig som tillhör en riskgrupp eller har minsta sjukdomssymptom att vänta med ditt besök till ett annat tillfälle. 

Är du ändå nyfiken på vad du kan hitta i butiken så har vi tagit fram en virtuell rundtur

Information om våra Tele2-butiker och covid-19

Butiken i Täby Centrum, liksom våra övriga Tele2-butiker, följer folkhälsomyndighetens riktlinjer gällande covid-19. Butiksmedarbetare med minsta sjukdomssymtom stannar hemma och vi har utökade städ- och hygienrutiner.

Vid ingången till Tele2 Labb finns en kroppstemperaturmätare och vi har kraftigt begränsat det totala antalet personer i butiken samtidigt. För att underlätta avstånd både inne i butiken och utanför har vi digitalt kölappssystem.