PENSIONÄRS­ABONNEMANG

Förmånliga erbjudanden för dig som fyllt 65 år.

Ingen bindningstid

Enkelt att komma igång

Fri hemleverans

Surfa, streama och håll kontakten med nära och kära med ett snabbt och stabilt mobilnät. Som senior och pensionär får du 20% rabatt på mobilabonnemang och abonnemang för mobilt bredband. Rabatten gäller för dig som har fyllt 65 och kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.

20% på mobilabonnemang

Det är enkelt att komma igång med våra pensionärsabonnemang. Det enda du behöver bestämma är datamängden att surfa med. Och du kan ändra abonnemang när du vill.

  • Senior Mobil 3 GB – 175 kr/mån

  • Senior Mobil 12 GB – 223 kr/mån

  • Senior Mobil 25 GB – 295 kr/mån

  • Senior Mobil 50 GB – 343 kr/mån

  • Senior Mobil Obegränsad – 455 kr/mån

Beställ ditt abonnemang i någon av våra butiker eller genom att ringa vår kundservice.

Ring oss på 90 111

20% på mobilt bredband

Mobilt bredband är lösningen för dig som vill surfa snabbt och säkert - hemma, i stugan, på båten eller i husvagnen. Det enda du behöver bestämma är datamängd. Och du kan enkelt ändra den i efterhand om du använder mer eller mindre.

  • Mobilt bredband 40 GB – 239 kr/mån

  • Mobilt bredband 100 GB – 319 kr/mån

  • Mobilt bredband Obegränsad – 399 kr/mån

Beställ ditt abonnemang i någon av våra butiker eller genom att ringa vår kundservice.

Ring oss på 90 111

Frågor och svar om pensionärsabonnemang

Vem kan få senior- och pensionärsrabatt?

Rabatten gäller för dig som är 65 år eller äldre. Så är du pensionär eller senior och behöver ett mobilabonnemang eller abonnemang på mobilt bredband får du nu 20% rabatt.

Vilken datamängd behöver jag?

Vi har abonnemang för alla behov. Upp till 12 GB räcker för dig som surfar sporadiskt. 25 GB är ett prisvärt alternativ för dig som surfar en del och streamar musik eller film lite då och då. 50 GB passar de flesta – det räcker till en hel del surf och streaming. Obegränsad är det självklara valet om du älskar att vara uppkopplad och har ett aktivt liv på nätet.

Kan jag som kund byta till ett pensionärsabonnemang hos Tele2?

Javisst! Har du ett befintligt abonnemang hos Tele2 och fyllt 65 år kan du uppdatera det till ett pensionärsabonnemang. Informera bara att du vill behålla ditt nummer när beställer abonnemanget, så ordnar vi resten.