Apple Watch Series 6

Milanesisk loop

Apple Watch S6 är det perfekta valet för dig som vill vara uppkopplad samtidigt som du bryr dig om din kropp och din hälsa. Med Apple Watch S6 på handleden finns alltid ett hälsosammare, aktivare och mer uppkopplat liv inom räckhåll.
Webbrabatt Fri uppläggningsavgift - spara 289 kr
Bra att veta!
Du behöver ha ett mobilabonnemang eller mobilt bredband från Tele2 för att köpa en smartwatch.

Betalning av klockan

Välj om du vill dela upp betalningen eller betala direkt. Betalning sker alltid via faktura.
Fri fraktIngen bindningstid14 dagars ångerrätt

Din hälsa i fokus 

Med Apple Watch Series 6 kan du hålla koll på din hälsa på ett helt nytt sätt. Den har exempelvis en helt ny smart sensor och app som mäter syremättnaden i blodet. Blodets syremättnad är en viktig indikation på ditt allmänna välbefinnande. Det ger en fingervisning om hur väl din kropp tar upp syre och hur mycket syre som transporteras ut till cellerna. Du kan läsa av syrenivån i blodet när du vill, eller låta avläsningen pågå dag och natt i bakgrunden. 

Med hjälp av appen EKG kan du enkelt hålla koll på hjärtrytm och puls. Att en bärbar enhet kan förse läkare med den här informationen, samtidigt som du kan känna dig trygg, är ett betydelsefullt framsteg. 

Sov gott! 

Att få rätt antal timmars sömn är viktigt för hälsan. Den nya appen Sömn hjälper dig att skaffa regelbundna sovvanor och hålla koll på hur du sover natt efter natt. Du kan ställa in dina personliga sömnmål och få hjälp att uppnå dem. 

Allt är nytt – allt är som förr 

Apple Watch S6 innehåller mängder med förbättringar och nya appar. Samtidigt finns alla funktioner som gjort Apple Watch till världens ledande smartwatch kvar.  

Lämna telefonen hemma 

Apple Watch Series 6 som du köper hos oss har inbyggd mobil uppkoppling och med ett eSIM kan du hålla kontakten och vara uppkopplad utan din telefon. Du kan vara mer flexibel och svara på meddelanden från stranden, ringa från skidbacken, eller njuta av favoritmusiken på löprundan utan att du behöver ta med din telefon. 

eSIM till Apple Watch 

För att skaffa eSIM till din Apple Watch behöver du först ha ett mobilabonnemang från Tele2 med fast månadskostnad. Du kan kontakta vår kundservice om du är osäker på om ditt mobilabonnemang stödjer tilläggsabonnemang för klocka. Därefter laddar du ner Apple Watch-appen till din iPhone och beställer klockabonnemanget. Abonnemanget kostar 49 kr/mån och avgiften läggs på din faktura.

Teknisk specifikation
GPS
GPS + Cellular, Gps/GNSS
Vikt
40 mm: 39,7 g, 44 mm: 47,1 g
Bluetooth
5.0
Kapacitet
32 GB
Skärmtyp
Retina LTPO OLED-skärm
Dimensioner
40 mm x 34 mm x 10,4 mm / 44 mm x 38 mm x 10,4 mm
Vattentålig
ISO-standard 22810:2010. Det betyder att de kan användas vid aktiviteter i grunt vatten. Rekommenderas inte för vattenaktiviteter i höga hastigheter eller på större djup.
Batterikapacitet
Upp till 18 timmars batteritid