Apple Watch Series 8

Abonnemang - 6 mån fritt

Sportband

Apple Watch Series 8 hjälper dig till en hälsosam livsstil. Nytt för den här modellen är kraschdetektering och temperaturmätare för ökad kunskap om kvinnors hälsa. Allt i en snygg och tålig design.

Kampanj! Vi bjuder på 6 mån när du beställer ett tilläggsabonnemang till din Apple Watch. Beställ direkt i klockan. Ord. pris 49 kr/mån.

Apple Watch Series 8 hjälper dig till en hälsosam livsstil. Nytt för den här modellen är kraschdetektering och temperaturmätare för ökad kunskap om kvinnors hälsa. Allt i en snygg och tålig design.

Kampanj! Vi bjuder på 6 mån när du beställer ett tilläggsabonnemang till din Apple Watch. Beställ direkt i klockan. Ord. pris 49 kr/mån.
Bra att veta!
Du behöver ha ett mobilabonnemang eller mobilt bredband från Tele2 för att köpa en smartwatch.

Betalning av klockan

Välj om du vill dela upp betalningen eller betala direkt. Betalning sker alltid via faktura.
Fri fraktIngen bindningstid14 dagars ångerrätt
Specifikationer
Boettens vikt
41 mm: 32 g (aluminium), 42,3 g (rostfritt stål) / 45 mm: 38,8 g (aluminium), 51,5 g (rostfritt stål)
Boettstorlek
41 mm: 35 x 41 x 10,7 mm / 45 mm: 38 x 45 x 10,7 mm
Skärmstorlek
41 mm: 352 x 430 px / 45 mm: 396 x 484
Skärmtyp
Retina LTPO OLED-skärm som alltid är på
Chip
S8 med 64‑bitars 2-kärnig processor
Lagrindskapacitet
32 GB
GPS
GPS + Cellular
Uppkoppling
WiFi + 4G (eSIM)
Bluetooth
5.0
Batteritid
Upp till 18 timmar
Damm- och vattentålig
Dammtålig enligt IP6X. Vattentålig ner till 50 m enligt ISO-standard 22810:2010. Det betyder att den kan användas vid aktiviteter i grunt vatten. Rekommenderas inte för vattenaktiviteter i höga hastigheter eller på större djup.
Kompatibel med iPhone
Apple Watch Series 8 kräver en iPhone 8 eller senare med den senaste versionen av iOS.
Övrigt
Kraschdetektering, temperaturavläsning, elektrisk hjärtsensor (appen EKG), sensor för syrenivå i blodet (appen Syrenivå i blodet), falldetektering, höjdmätare som alltid är på, snabbladdning, kompass, Apple Pay,
I förpackningen
Apple Watch Series 8, sportband, magnetisk snabbladdningskabel med usb-c-kontakt
Lanseringsår
2022
Mer om Apple Watch Series 8

Ett stort kliv för hälsan

Din följeslagare på armen är ännu mer kraftfull. Nytt för Series 8 är temperaturavläsning som är speciellt anpassad för kvinnors hälsa. Liksom iPhone 14-serien har Apple Watch Series 8 även kraschdetektering som ringer 112 åt dig om du är med om en olycka. Använder du klockan på natten hjälper den dig att förstå dina sömncykler.

Gjord för att hålla länge

Den färgstarka och skarpa retina-skärmen går från kant till kant och är briljant på alla sätt. Urtavlorna är ljusstarkare och lättare att läsa av även när du har handleden nedsänkt. Apple Watch Series 8 tål vatten enligt WR50 (ner till 50 meter i sjöar, hav eller simbassängen) och damm enligt IP6X.

Avancerade sensorer

Med hjälp av appen EKG gör klockan EKG-mätningar och varnar dig om din hjärtrytm blir oregelbunden. Appen Syrenivå läser av syrenivån i blodet när du själv vill, eller kan låta avläsningen pågå i bakgrunden, dygnet runt. Appen Läkemedel påminner dig när det är dags att ta dina mediciner och vitaminer.

Kraschdetektering

Kraschdetektering är en nyhet som vi hoppas att du aldrig behöver. Skulle du ändå råka ut för en svår bilolycka kan klockan automatiskt koppla dig till närmaste larmcentral, skicka din position och meddela dina nödkontakter.

Ännu bättre app för träning

Med den uppdaterade appen Träning kan du slå nya personbästa för alla tänkbara träningsformer. Håll motivationen uppe med nya träningsvyer, exempelvis pulsintervall eller anpassade intervaller.

Ring och skicka sms utan mobilen

Med Apple Watch Series 8 tillsammans med ett tilläggsabonnemang för klocka från Tele2 kan du använda klockan utan att vara uppkopplad med Bluetooth mot mobilen. Ring, skicka sms, streama favoritmusiken och betala med Apple Pay - överallt!

Välj vårt mobilabonnemang Obegränsad Snabbast så ingår ett tilläggsabonnemang för smartwatch utan extra kostnad. Ordinarie pris 49 kr/mån.