Samsung Galaxy Watch 3

Håll koll på din hälsa med pulsmätare och stegräknare, och låt Galaxy Watch 3 coacha dig till dina bästa prestationer på löprundan. Klassisk design i rostfritt stål, läderarmband, och ett stort urval av urtavlor gör Galaxy Watch 3 både smakfull och personlig.
Webbrabatt Fri uppläggningsavgift - spara 289 kr
Bra att veta!
Du behöver ha ett mobilabonnemang eller mobilt bredband från Tele2 för att köpa en smartwatch.

Betalning av klockan

Välj om du vill dela upp betalningen eller betala direkt. Betalning sker alltid via faktura.
Fri fraktIngen bindningstid14 dagars ångerrätt

Galaxy Watch 3

Klassisk design i kombination med innovativ teknik gör Galaxy Watch 3 till en verkligt praktisk del av livet. Den kommer i storlekarna 41mm och 45 mm med boett i rostfritt stål, ovansida i tåligt Corning Gorilla Glass DX+, och armband i läder. Du kan enkelt skapa en personlig stil med urtavla från dina egna bilder eller välja någon av de många varianter som finns i klockan.

Optimera hälsan - Mät puls, syresättning och EKG

Håll koll på din hälsa med pulsmätare, stegräknare, och mätare för syresättning av blodet. Med Galaxy Watch 3 kan du även se ditt sömnmönster för att skapa dig en bild av din allmänna stressnivå och med appen Samsung Health Monitor kan du nu enkelt mäta både blodtryck och EKG. På löprundan är den din coach och håller koll på puls, tempo och sträcka - du kan se hur din träning utvecklas över tid och förbättra dina prestationer.

eSIM till Galaxy Watch

Med eSIM till din Galaxy Watch 3 är du uppkopplad mot mobilnätet och kan ringa och svara på samtal, skicka och ta emot meddelanden eller lyssna på musik och poddar utan att ta fram mobilen. 

För att skaffa eSIM till din Galaxy Watch behöver du ha en Galaxymobil från A, J, Note eller S-serien samt ett mobilabonnemang från Tele2 med fast månadskostnad. Du kan kontakta vår kundservice om du är osäker på om ditt mobilabonnemang stödjer tilläggsabonnemang för klocka. Därefter laddar du ner Galaxy Wearable-appen till din Galaxy Watch och välj "lägg till abonnemang". Efter beställning laddas profilen ner till klockan och klockan startas om. Sedan laddas eSIM-abonnemanget på din klocka, detta kan ta några minuter. Abonnemanget kostar 49 kr/mån och avgiften läggs på din faktura. 

Teknisk specifikation
Vikt
48 g (41 mm), 53 g (45 mm)
Bluetooth
5.0
Kapacitet
8 GB + 1 GB
Dimensioner
41 x 42 x 11 mm (41 mm), 45 x 46 x 11 mm (45 mm)
Skärmstorlek
1,2 tum (41 mm), 1,4 tum (45 mm)
Batterikapacitet
247 mAh (41 mm), 340 mAh (45 mm)