Webbrabatt Fri uppläggningsavgift, spara 289 kr

Apple iPhone 12 Pro

Utan abonnemang

Fria samtal

Alla våra abonnemang har fria samtal, sms och mms. Det gäller inom Sverige, från EU/EES till Sverige samt inom EU/EES.

Mobilnät i världsklass

Vårt mobilnät täcker 99,9% av Sveriges befolkning.

En kundservice

Mobilt, bredband, tv och telefoni. En och samma kundservice för alla tjänster hos Tele2.

iPhone har redan ett av de tåligaste glasen på en smartphone så för att göra iPhone 12 Pro ännu tåligare utvecklades ett helt nytt material - Ceramic Shield. Det har tillverkats genom att förena och förstärka glas med keramiska nanokristaller som är hårdare än de flesta metaller. För att även stå emot repor och skydda skärmen mot hack och dagligt slitage har Apple använt sig av samma dubbla jonbytesprocess som i glaset på baksidan. iPhone 12 Pro är dessutom IP68-klassad för skydd mot väta och stänk.

Fota med 12MP-kamera

Mobilkameran i iPhone 12 Pro ger dig möjlighet att vara riktigt kreativ. 12MP-kamera med ultravidvinkel, vidvinkel och teleobjektiv fångar dina motiv både på nära och längre avstånd, och med dubbel optisk bild­stabilisering reduceras oskärpa. Många smarta funktioner gör dina bilder ännu bättre och mer effektfulla - Porträttläget med avancerad bokeh gör det möjligt att justera skärpedjup, Porträttljus ger bilderna dramatiska effekter, och med Nattläge och Deep Fusion får du fram enastående detaljer även i sämre belysning.

Mycket mer. Mycket snabbare.

Nya funktioner i iPhone 12 Pro kräver högre hastigheter av allt. I A14 Bionic-chippet är transistorerna fler, samtidigt som det har branschens minsta storlek på bara 5 nanometer. Det innehåller avancerade komponenter som bokstavligen bara är några atomer breda.

A14 Bionic ger mobilen en processor och grafikprocessor som är upp till 50 procent snabbare än andra smartphones. Vi kan sammafatta det som att nya iPhone 12 Pro är mobilen med massor av prestandaökningar, rakt igenom.

Redo för 5G

5G-nätet byggs ut och öppnar för nya möjligheter att surfa, streama, och spela ännu snabbare och utan störningar. Apple iPhone 12 Pro har stöd för 5G och är aktiverat från start.

Du som köper iPhone 12 Pro med abonnemanget 25 GB, 50 GB eller Obegränsad får 5G-uppkoppling utan extra kostnad.

I priset för iPhone 12 Pro ingår privatkopieringsersättning på 75 kr

Alla mobiler

Apple, Samsung, Xiaomi eller Sony? Kolla in de bästa och nyaste modellerna från de ledande tillverkarna.

Våra mobiler

Nytt abonnemang?

Välj mellan 3, 12, 25 eller 50 GB mobildata. Eller Obegränsad så slipper du oroa dig över att mobildatan tar slut. Vi har inga bindningstider.

Våra abonnemang
Sammanställning