Webbrabatt Fri uppläggningsavgift, spara 289 kr

Samsung Galaxy A52s 5G

Utan abonnemang

Fria samtal

Alla våra abonnemang har fria samtal, sms och mms. Det gäller inom Sverige, från EU/EES till Sverige samt inom EU/EES.

Mobilnät i världsklass

Vårt mobilnät täcker 99,9% av Sveriges befolkning.

En kundservice

Mobilt, bredband, tv och telefoni. En och samma kundservice för alla tjänster hos Tele2.

Kamera med många möjligheter

Med Galaxy A52s kan du släppa loss kreativiteten. Fem olika kameror ger dig fulländade bilder som du kommer vilja dela med dina vänner. Ta personliga selfies med den främre kameran på 32 MP eller välj någon av de fyra kamerorna på baksidan för att fånga det du ser. Även i mörkare omgivning. Huvudkameran på 64 MP har optisk bildstabilisator och autofokus, och med makrokameran och bokeh-effekt skapar du bilder med mjuk oskärpa men fullt fokus även på de minsta detaljerna. Ultravidkameran återger hela vyn och med djupkameran lyfter du fram ditt motiv.

Galaxy A52s - smart utsida och effektiv insida

Stilren design, rena linjerna med rundade kanter och hörn. Galaxy A52s 5G ligger bekvämt i handen, sAMOLED fyller skärmen med färg och återger allt som det är tänk och med blixtsnabb skärmuppdatering på 120 Hz växlar du snabbt mellan dina favoritappar. Det effektiva batteriet på 4500 mAh ger dig kraften du behöver hela dagen och med 25W snabbladdning (15W laddare medföljer) blir du snart redo för nya upplevelser.

Samsung Knox och Samsung Pay

Det prisbelönade säkerhetssystemet Samsung Knox gör din mobil säker och med fingeravtrycksläsare i skärmen kommer du enkelt åt ditt innehåll. Självklart fungerar Galaxy A52s 5G med Samsung Pay så att du kan betala enkelt och säkert med dina kort på NFC-terminaler och för skydd och tålighet mot damm vatten är den dessutom IP67-klassad.

Alla mobiler

Apple, Samsung, Xiaomi eller Sony? Kolla in de bästa och nyaste modellerna från de ledande tillverkarna.

Våra mobiler

Nytt abonnemang?

Välj mellan 3, 12, 25 eller 50 GB mobildata. Eller Obegränsad så slipper du oroa dig över att mobildatan tar slut. Vi har inga bindningstider.

Sammanställning