Webbrabatt Fri uppläggningsavgift, spara 289 kr

Samsung Galaxy Z Fold3 5G

Utan abonnemang

Fria samtal

Alla våra abonnemang har fria samtal, sms och mms. Det gäller inom Sverige, från EU/EES till Sverige samt inom EU/EES.

Mobilnät i världsklass

Vårt mobilnät täcker 99,9% av Sveriges befolkning.

En kundservice

Mobilt, bredband, tv och telefoni. En och samma kundservice för alla tjänster hos Tele2.

Oändliga användningsområden

Samsungs tredje generation av vikbara skärmar är på inmarsch och Galaxy Z Fold3 gör dig inte besviken. Här får du en oändlig frihet med både mobil och surfplatta i ett.

Öppna upp mobilen och ta jobb, spel och underhållning till en helt ny nivå. Välj om du vill använda den öppnade mobilen liggande i Flex Mode eller stående. Använd bara ytan du behöver, både den yttre och inre skärmen samarbetar och du kan när som helst växla från den ena skärmen till den andra. Split View ger dig en bättre överblick och du kan enkelt använda flera appar samtidigt.

Självklart är mobilen också optimerad for foto och video. Se dina senast fotograferade bilder att gå till fotogalleriet för snabb förhandsgranskning. Mobilen har totalt fem kameror på 4-12 megapixlar. Nytt i Galaxy Z Fold3 är också att den inre skärmens kamera kan döljas när den inte används.

Prestanda som ger större upplevelser

Både den yttre skärmen på 6,2 tum Dynamic AMOLED, och den inre skärmen på 7,6 HID Dynamic AMOLED är högupplösta med uppdateringsfrekvens på 120 Hz. Det gör att mobilen svarar direkt när du scrollar eller spelar.

Med dubbla batterier på totalt 4400 mAh, snabba processorn Snapdragon 888 och 5G-abonnemang från Tele2 står Galaxy Z Fold3 redo för allt du vill uppleva, hela dagen.

Du kan vara lugn om det regnar, mobilen är vattentålig enligt IPX8. Dessutom är den mycket tålig tack vare en stark aluminiumram samt Corning Gorilla Glass Victus, marknadsledaren inom skyddsglas på smartphones.

Oavsett om du sitter i soffan, på flyget eller i båten kan du spela och streama med överlägsen kvalitet. Få verklighetstrogna färger och skarpa detaljer i mobilen, även om det är ljust ute.

Nu även S Pen-kompatibel

Nytt med Samsung Galaxy Z Fold3 jämfört med föregångaren Galaxy Z Fold2 är att den numera är kompatibel med en helt egen S Pen. Nu kan ta anteckningar, skissa ut idéer och redigera bilder och filmer med millimeterprecision.
S Pen säljes separat och fungerar endast med S Pen avsedd för Galaxy Z Fold3.

Läs om andra nyheter från Samsung - Galaxy Z Flip3 och Galaxy A52s

Alla mobiler

Apple, Samsung, Xiaomi eller Sony? Kolla in de bästa och nyaste modellerna från de ledande tillverkarna.

Våra mobiler

Nytt abonnemang?

Välj mellan 3, 12, 25 eller 50 GB mobildata. Eller Obegränsad så slipper du oroa dig över att mobildatan tar slut. Vi har inga bindningstider.

Sammanställning