Webbrabatt Fri uppläggningsavgift, spara 289 kr

Xiaomi Mi 11i 5G

Utan abonnemang

Fria samtal

Alla våra abonnemang har fria samtal, sms och mms. Det gäller inom Sverige, från EU/EES till Sverige samt inom EU/EES.

Mobilnät i världsklass

Vårt mobilnät täcker 99,9% av Sveriges befolkning.

En kundservice

Mobilt, bredband, tv och telefoni. En och samma kundservice för alla tjänster hos Tele2.

Design och prestanda

Xiaomi Mi 11i är skapad för att ligga bekvämt i handen. Designad med en len finish, i ett material som är resistent mot fingeravtryck och med en fram- och baksida som skyddas av Corning Gorilla Glass 5. Fingeravtryckssensorn är placerad på sidan för att du smidigt ska komma åt den, trycker du två gånger får du dessutom omedelbar åtkomst till de vanligaste funktionerna. Den kraftfulla processorn är byggd med 5nm-processteknik och levereras med uppgraderad grafikprocessor och AI-prestanda, vilket gör den till en av de starkaste processorerna i 5G-eran.

Xiaomi Mi 11i - överlägsen skärmteknik

Avancerad skärmteknik ger optimal ljusstyrka, färgprecision och bättre bildkvalitet för att göra det behagligt för ögat. Med True Display anpassas färgtemperaturen efter belysningen, sitter du på ett kafé med varm belysning eller på ett kontor med kall belysning justeras skärmen automatiskt för att minska belastningen på dina ögon. 120 Hz-uppdateringsfrekvens och 360 Hz-samplingsfrekvens ger en snabb responstid, en smidig användarupplevelse och en riktigt bra spelupplevelse.

Skapa personliga foton och videos

Dag eller natt, dynamisk eller statisk bild - kameran hjälper dig att ta otroliga foton. Fota med 108 MP-kamera, ultravidvinkelkamera och telemakrokamera, ta skarpa bilder även i sämre ljusförhållanden och fånga detaljerna både på nära håll och längre avstånd. Den främre 20 MP-kameran med funktioner som Night Mode selfie och Slow motion video ger dig effektfulla selfies och med One-click AI Cinema skapar du enkelt spännande videos. Ta hjälp av smarta funktioner som till exempel Freeze frame, Långsam slutare och Tidsfrysning för att göra dem unika och personliga.

Alla mobiler

Apple, Samsung, Xiaomi eller Sony? Kolla in de bästa och nyaste modellerna från de ledande tillverkarna.

Våra mobiler

Nytt abonnemang?

Välj mellan 3, 12, 25 eller 50 GB mobildata. Eller Obegränsad så slipper du oroa dig över att mobildatan tar slut. Vi har inga bindningstider.

Sammanställning