10 SEP 2021

Årets största ridsporttävling är på gång!

Den 19 september hålls den storslagna finalen i banhoppning och sänd live från prestigefyllda tävlingen The Rolex Grand Slam som hålls i CHIO Aachen, Tyskland.

© Copyright: Rolex Grand Slam / Tiffany Van Halle

Horse & Country sänder självklart tävlingen där Sverige deltar med tävlande i fyra av fem grenar. Voltigen börjar redan den 10 september och övriga grenar har tävlingsstart tisdagen 14 september och tävlingsveckan avslutas med kür, det fria programmet till musik. Den fyrstjärniga i strålkastarljus på lördagskvällen, och nationstävlingen avgörs på söndagen. 

I dressyren rider Patrik Kittel, Malin Wahlkamp Nilsson, Jacob Nörby Sörensen och Antonia Ramel i det svenska laget. I den fyrstjärniga serien startar Linda Swande, som är ny i dressyrens utmanartrupp. 

I fälttävlan har Sverige fått två individuella platser, Linda Algotsson med Fair Spot och Viktoria Carlerbäck med Zlatan. 

Du behöver godkänna  om du vill visa den här typen av innehåll från Tele2

Så här ser du The Rolex Grand Slam

The Rolex Grand Slam sänds live på kanalen Horse & Country, som ingår i abonnemangen Tv Guld och som valbar kanal i Tv Flex Silver. Horse & Country kan även läggas till övriga abonnemang som tillvalskanal för 59 kr/mån.

  • Voltigen börjar 10 september

  • Övriga grenar börjar 14 september