01 DEC 2020

Hopster – samarbetspartner till Comhem Play+

Hopster sänder klassiska barnserier som Pingu och Teletubbies kombinerat med exklusiva originalserier och riktar sig till barn 0-6 år.

Om Hopster

Vårt streamingpaket Comhem Play+ innehåller, förutom filmer och serier till vuxna, även underhållning som riktar sig till våra yngsta familjemedlemmar. Med Hopster kan barn mellan 0 till 6 år följa sina favoritfigurer i klassiska barnserier som Pingu, Teletubbies och I drömmarnas trädgård. Hopster tar även fram exklusiva originalserier, till exempel Tvåminuterssagor som baseras på de klassiska berättelserna från bröderna Grimm.

Alla serier från Hopster väljs ut av barnexperter och är anpassade för olika åldrar med fokus på underhållning och utbildning på ett kreativt sätt. Låt barnen komma ner i varv och få en mysig stund samtidigt som deras utveckling och lärande stimuleras.

Tips på populära barnserier

Pingu

Pingu är en klumpig liten pingvin som bor på Sydpolen tillsammans med sin familj och vänner. Han ger sig ut på olika äventyr tillsammans med sin syster Pinga och sälen Robby. Se Pingu i Comhem Play+.

Våfflan

Berättelsen om den bedårande, fluffiga valpen Våfflan, som hela tiden hamnar i trubbel. Han skäller och viftar sig in i familjen Bells liv och förändrar deras liv för alltid. Se Våfflan i Comhem Play+.

Tvåminuterssagor

Klassiska historier baserade på bröderna Grimms sagor som berättas på ett kreativt och nytt sätt. Utformade för att stimulera barns sinnen och uppmuntra dem att lära sig mer om viktiga moralfrågor. Se Tvåminuterssagor i Comhem Play+.

Hopster Jam

En samling av några roliga och lärorika låtar som hjälper barn att lära sig att göra grundläggande aktiviteter. Se Hopster Jam i Comhem Play+.

Djurdjuren

Olika djur råkar ut för absurda äventyr som bara kan hända just det djuret. När de kommer på lösningen lär sig djuren en liten lektion om livet. Se Djurdjuren i Comhem Play+.

Så ser du barninnehåll från Hopster

Du ser allt innehåll från Hopster i vårt streamingpaket Comhem Play+ genom att besöka Hopsters playbibliotek eller barnsektionen i Comhem Play+.

Är du kund hos Tele2, Boxer eller Comviq så kan du prova Comhem Play+ utan kostnad i ett helt år. Ord pris 89 kr/mån. Registrera dig med BankID här.

Har du Tv Guld så ingår dessutom Comhem Play+ helt utan extra kostnad. Det är bara att logga in med ditt konto eller BankID och börja titta!

Till Comhem Play+