01 DEC 2020

Hopster – samarbetspartner till Tele2 Play+

Hopster sänder klassiska barnserier som Pingu och Teletubbies kombinerat med exklusiva originalserier och riktar sig till barn 0-6 år.

Om Hopster

Vårt streamingpaket Tele2 Play+ innehåller, förutom filmer och serier till vuxna, även underhållning som riktar sig till våra yngsta familjemedlemmar. Med Hopster kan barn mellan 0 till 6 år följa sina favoritfigurer i klassiska barnserier som Pingu, Teletubbies och I drömmarnas trädgård. Hopster tar även fram exklusiva originalserier, till exempel Tvåminuterssagor som baseras på de klassiska berättelserna från bröderna Grimm.

Alla serier från Hopster väljs ut av barnexperter och är anpassade för olika åldrar med fokus på underhållning och utbildning på ett kreativt sätt. Låt barnen komma ner i varv och få en mysig stund samtidigt som deras utveckling och lärande stimuleras.

Du behöver godkänna  om du vill visa den här typen av innehåll från Tele2

Tips på populära barnserier

Pingu

Pingu är en klumpig liten pingvin som bor på Sydpolen tillsammans med sin familj och vänner. Han ger sig ut på olika äventyr tillsammans med sin syster Pinga och sälen Robby. Se Pingu i Tele2 Play+.

Våfflan

Berättelsen om den bedårande, fluffiga valpen Våfflan, som hela tiden hamnar i trubbel. Han skäller och viftar sig in i familjen Bells liv och förändrar deras liv för alltid. Se Våfflan i Tele2 Play+.

Tvåminuterssagor

Klassiska historier baserade på bröderna Grimms sagor som berättas på ett kreativt och nytt sätt. Utformade för att stimulera barns sinnen och uppmuntra dem att lära sig mer om viktiga moralfrågor. Se Tvåminuterssagor i Tele2 Play+.

Hopster Jam

En samling av några roliga och lärorika låtar som hjälper barn att lära sig att göra grundläggande aktiviteter. Se Hopster Jam i Tele2 Play+.

Djurdjuren

Olika djur råkar ut för absurda äventyr som bara kan hända just det djuret. När de kommer på lösningen lär sig djuren en liten lektion om livet. Se Djurdjuren i Tele2 Play+.

Så ser du barninnehåll från Hopster

Du ser allt innehåll från Hopster i vårt streamingpaket Tele2 Play+ genom att besöka Hopsters playbibliotek eller barnsektionen i Tele2 Play+.

Har du Tv Guld så ingår Tele2 Play+ helt utan extra kostnad. Det är bara att logga in med ditt konto eller BankID och börja titta!

Till Tele2 Play+