20 SEP 2022

Paramount+ blir SkyShowtime

Den 20 september ersätts Paramount+ med den helt nya streamingtjänsten SkyShowtime. SkyShowtime erbjuder massor av ny underhållning och kommer fortsatt ingå i våra tv- och streamingpaket.

Är du tv- eller streamingkund hos Tele2 hittar du från och med 20 september innehåll från SkyShowtime i vårt playbibliotek. Har du Tv Premium ingår även tv-kanalerna SkyShowtime 1 och SkyShowtime 2 med massor av filmer och serier! Du hittar SkyShowtime 1 på kanalplats 73 och SkyShowtime 2 på kanalplats 72.

Den helt nya streamingtjänsten SkyShowtime, samlar den bästa underhållningen från världens största studios. Med tusentals timmar av kvalitetsunderhållning för hela familjen innehåller tjänsten ett brett urval av efterlängtade serier och filmer.

Nedan hittar du ett urval av kommande premiärer samt några tidigare favoriter från Paramount+ som du fortsatt hittar i SkyShowtime.

Några nyheter i SkyShowtime

American Gigolo - säsong 1

Tillgänglig från 20 september - nytt avsnitt varje vecka

© Showtime Networks Inc. All Rights Reserved.

Se Jon Bernthal axla rollen som Julian Kaye, när han 18 år efter att han blev åtalad för mord kämpar för att hitta sin väg i Los Angeles sexindustri samtidigt som han söker efter anledningen till att han hamnade bakom galler.

Sonic the Hedgehog 2

Tillgänglig från 27 september

© 2022 PARAMOUNT PICTURES AND SEGA OF AMERICA, INC. ALL RIGHTS RESERVED.

När hysteriske Dr. Robotnik återvänder till jorden med en ny allierad, Knuckles, ser Sonic sin chans att bevisa att han har det som krävs för att bli en sann hjälte.

Dr. Robotnik och Knuckles vill förgöra civilisationen, så Sonic samarbetar med sin sidekick Tails, och tillsammans ger de sig ut på uppdrag: rädda jorden.

Sing 2

Tillgänglig från 18 oktober

© 2021 Universal Studios. All Rights Reserved.

Moon Theatre har blivit en lokal hit, men Buster har ett större mål i sikte: att sätta upp en ny show på Crystal Tower Theatre i det glamorösa Redshore City.

Tillsammans med hans artisktvänner, måste de komma på en plan hur de ska ta sig in på världsberömda Crystal Entertainment.

The Lost City

Tillgänglig från 25 oktober

© 2022 Paramount Pictures. All Rights Reserved.

Den briljanta, men tillbakadragna, författaren Loretta Sage har tillbringat sin karriär med att skriva om exotiska platser i sina populära romantiska äventyrsromaner. Den stiliga bokomslagsmodellen Alan har ägnat sitt liv åt att förkroppsliga böckernas hjältekaraktär "Dash".

När Loretta är på turné för att marknadsföra sin nya bok, tillsammans med Alan, kidnappas hon av en excentrisk miljardär som hoppas att hon kan leda honom till den senaste romanens uråldriga förlorade stad och dess skatter. För att bevisa att han kan vara en hjälte även i verkliga livet, och inte bara på boksidorna, ger sig Alan iväg för att rädda henne.

Favoriter som numera finns i SkyShowtime

Yellowstone - säsong 1-4

© 2022 Paramount Television. All Rights Reserved.

Familjen Dutton kämpar för att försvara sin ranch och livsstil mot ett indianreservat ochmarkexploatörer. Hälsoproblem och familjehemligheter tar ut sin rätt, och politiska ambitioner och yttre samarbeten hotar deras framtid.

Halo - säsong 1

Halo © Microsoft Corporation. All Rights Reserved.

Året är 2552 och människorna på planeten Madrigal har kämpat för oberoende från jorden, men ett dödligt möte med alienförbundet förändrar allting.

Star Trek: Strange New Worlds - säsong 1

TM & © 2022 CBS Studios Inc. All Rights Reserved.

Kapten Pike, vetenskapsofficer Spock och Number One utforskar nya världar runt om i galaxen på U.S.S. Enterprise.

Om SkyShowtime

Du behöver godkänna  om du vill visa den här typen av innehåll från Tele2

Den helt nya streamingtjänsten SkyShowtime, samlar den bästa underhållningen från världens största studior och historieberättare från Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks, SHOWTIME®, Sky Studios, Paramount+ och Peacock. Med tusentals timmars kvalitetsunderhållning för hela familjen kommer tjänsten att innehålla ett brett urval av efterlängtade serier och filmer. SkyShowtime lanseras den 20 september och ersätter Paramount+ men kunder kommer kunna fortsätta att titta på aktuella Paramount+-favoriter såsom Halo, Yellowstone, The Offer och Star Trek: Strange New Worlds, samt originalserier från SHOWTIME® som Yellowjackets, Dexter: New Blood, Super Pumped: The Battle for Uber och The First Lady.