Produkter
Betala nu Direkt
Månadskostnad Per månad
Mobilt bredband med seniorrabatt
Mobilt bredband med seniorrabatt
  • Flexibel uppkoppling
  • Ingen installation krävs
  • Ingen bindningstid

 

Mobilt bredband med seniorrabatt

Har du en surfplatta eller router som du enkelt vill surfa ifrån är Mobilt bredband den perfekta lösningen. För dig som har fyllt 65 år erbjuder vi 20% rabatt på våra abonnemang, du behöver bara välja hur mycket surf som passar dig bäst! Rabatten gäller tillsvidare och du har självklart ingen bindningstid.
Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter.

0 kr
  • Sveriges bästa nät enligt Umlaut Mobile Benchmark
  • Fri frakt och hemleverans
  • 14 dagars ångerrätt
Mobilt bredband med seniorrabatt Läs mer

När du bara behöver surf

Välj ett av våra tre snabba 4G-abonnemang och vi skickar dig ett SIM-kort som du enkelt stoppar in i din surfplatta eller router. Vårt mobila wifi kan användas inom Sverige.

Hur mycket data ska jag välja?

Vi har abonnemang för olika behov. Är ni en familj som älskar att surfa, spela och streama video så rekommenderar vi Obegränsad. Vårt abonnemang med 100 GB passar de flesta - det räcker till en hel del surf och streamad musik/video, och 40 GB är ett prisvärt alternativ för dig som mest surfar och streamar en del musik eller film lite då och då.

Maxa ditt abonnemang med extra datakort

Du kan dela din surfmängd med fler datakort, varje extra datakort kostar 99 kr per månad. För att lägga till datakort till ditt abonnemang går du in på Mitt Tele2 eller kontaktar Kundservice. 

Ändra ditt Tele2-abonnemang

Är du redan kund hos oss och vill ändra din datamängd? Välj ovan hur mycket data som passar dig bäst och registrera numret till ditt befintliga abonnemang i nästa steg. Numret till ditt abonnemang är 14 eller 15 siffror och du hittar det på din faktura eller på Mitt Tele2.