TELE2 LABB

Butiken i Täby Centrum står rustad för en obegränsad framtid

Välkommen till vår butik i Täby Centrum

Igår sålde Tele2 mobiler, idag erbjuder vi helhetslösningar för mobiltelefoni, bredband, tv och play i förmånliga paket. Vad morgondagen har att erbjuda kan vi bara fantisera om. Och det är exakt vad vi gör i Tele2 Labb, vår butik i Täby Centrum. 

Tele2 Labb är modulärt utformad för att kunna anpassas och utvecklas i takt med tiden och våra kunders behov. Här får du uppleva vårt serviceerbjudande och inspireras av ny smart teknik.

Välkommen till en obegränsad framtid, redan idag! 

Brett sortiment av produkter och underhållning

Tele2 Labb har allt du behöver för ditt uppkopplade liv. Vad sägs om hemmabio på 150 tum i 4K eller Sonys senaste värstinglurar?

Här finns även startkit för att styra ditt smarta hem, säkerhets­produkter som ger dig koll på hemmet även när du är borta, och mycket mer. Du kan dessutom köpa klimatsmarta mobilskal eller designa ditt personliga mobilskal, bara hos oss.

Upplev 5G på riktigt i butiken

Vår butik har en helt egen 5G-basstation!

5G är nästa generations mobilnät, med högre hastigheter och snabba svarstider. Perfekt när fler prylar blir uppkopplade. Tele2 var först i Sverige med 5G på mobilabonnemang och har redan nu byggt ut nätet i flertalet svenska städer. Har du inte testat 5G än hittar du produkterna för den nya tekniken hos oss.

Mer om 5G

Få service i en Tele2-butik

Vi bjuder dig som är Tele2-kund på det som andra tar betalt för. Prata med oss i butiken så hjälper vi dig att komma igång med din nya mobil.

Exempel på service:

  • Startklar mobil

  • Barnsäkra mobilen

  • Montera skärmskydd

Mer om service i våra butiker

Information om våra Tele2-butiker och covid-19

Butiken i Täby Centrum, liksom våra övriga Tele2-butiker, följer folkhälsomyndighetens riktlinjer gällande covid-19. Butiksmedarbetare med minsta sjukdomssymtom stannar hemma och vi har utökade städ- och hygienrutiner.

Vid ingången till Tele2 Labb finns en kroppstemperaturmätare och vi har kraftigt begränsat det totala antalet personer i butiken samtidigt. För att underlätta avstånd både inne i butiken och utanför har vi digitalt kölappssystem.