Produkter
Betala nu Direkt
Månadskostnad Per månad
Car-Fi
Car-Fi

Kampanj! Just nu sparar du 50 kr per månad i ett år när du tecknar abonnemanget Obegränsad (ordinarie pris 499 kr/mån). Erbjudandet gäller nya kunder samt dig som är Tele2-kund och uppgraderar ditt abonnemang till Obegränsad.

Car-Fi

Ta med dig surfen ut på vägarna! Med en Car-Fi i bilen kopplar du enkelt upp mobiler, surfplattor och laptops på WiFi. Då kan du enkelt surfa och streama film, och göra bilresan till en härlig stund för alla.

699 kr
  • Täcker 99,9% av Sveriges befolkning
  • Fri frakt och hemleverans
  • 14 dagars ångerrätt
Car-Fi Läs mer

Ta med dig surfen

Enkel installation

Car-Fi är superenkel att installera. Med sin 12V koppling behöver du bara plugga in den i närmsta uttag, så kan dina medresenärer därefter koppla upp sig snabbt och enkelt.

Bilen, båten eller husvagnen

Car-Fi passar för alla typer av resor. Plugga i den i bilen, båten eller husvagnen och gör resan till en härlig stund med massor av surf.

Hur mycket data ska jag välja?

Vi har abonnemang för olika behov. Är ni en familj som älskar att surfa, spela och streama video så rekommenderar vi Obegränsad. Vårt abonnemang med 100 GB passar de flesta - det räcker till en hel del surf och streamad musik/video, och 40 GB är ett prisvärt alternativ för dig som mest surfar och streamar en del musik eller film lite då och då.