Produkter
Betala nu
Månadskostnad
Mobilt wifi

Mobilt wifi

Har du en surfplatta eller router som du enkelt vill surfa ifrån är Mobilt Wifi den perfekta lösningen. Välj bland våra tre olika abonnemang den datamängd som passar dig bäst.

0 kr
Abonnemang Välj
40 GB 40 GB
249 kr/mån
100 GB 100 GB
349 kr/mån
400 GB 400 GB
449 kr/mån

Du har valt delbetalning och ditt ordervärde överstiger 5 000 kr. Därför måste vi verifiera din identitet med Mobilt BankID i kassan. Om du inte har något Mobilt BankID kan du enkelt skaffa ett via din Internetbank.

Mobilt wifi Läs mer

När du bara behöver surf till modem eller surfplatta

Välj ett av våra tre snabba 4G abonnemang och vi skickar dig ett SIM-kort som du enkelt stoppar in i din surfplatta eller router. Våra mobila bredband kan du använda inom Sverige.

Maxa ditt abonnemang med extra datakort

Har du flera enheter du vill surfa ifrån, till exempel ytterligare dator eller platta, kan du utnyttja din surf till max med fler datakort. Varje extra datakort kostar 99 kr per månad.

Ingen bindningstid

Vi har som vanligt ingen bindningstid på några av våra abonnemang, du kan säga upp det när som helst. Är det istället så att du vill ändra till ett större eller mindre abonnemang kan du göra det enkelt och kostnadsfritt direkt via Mitt Tele2, appen, kundservice och vår webbsida.

Behöver du enbart sporadiskt uppkoppling, till exempel till en helg då och då i sommarstugan? Då är Wifi To Go ett bra alternativ. Det ska vara enkelt.

Produkter
Direkt
Per månad
Mobilt wifi