Handla

Mobilt Bredband 4g

Vi ger mer data för pengarna.
Välj mellan 20 GB, 50 GB & 200 GB.

Med rejäl surfmängd och extra datakort får du mobildata i alla dina enheter. Som vanligt har vi inga bindningstider på abonnemanget.

Välj om du vill köpa mobilt bredband med eller utan router/modem.

 • Kraftfull router för hela familjen. Kraftfull router för hela familjen.

  Kraftfull router för hela familjen.


  Surfa i hemmet med vår mest kraftfulla trådlösa 4G-router 
  ZTE MF286. Surfa trådlöst hela familjen med upp till 64 enheter samtidigt. Ingen installation behövs, stoppa bara i kontakten så är du igång.

 • Mini-router som du enkelt tar med dig. Mini-router som du enkelt tar med dig.

  Mini-router som du enkelt tar med dig.


  ZTE MF971V är en liten och smidig trådlös router med lång batteritid, så att du kan surfa var du vill. Surfa hela familjen samtidigt, med upp till 30 enheter. Ingen bindingstid och 30 dagar öppet köp.

 • Snabbt USB-modem till din dator. Snabbt USB-modem till din dator.

  Snabbt USB-modem till din dator.


  ZTE MF833V är ett kraftfullt 4G modem så att du kan surfa snabbt var du än befinner dig. Modemet klarar av både 3G och 4G och stoppas i datorns USB-uttag. Ingen bindingstid och 30 dagar öppet köp. 

   

 • Endast SIM-kort med data. Endast SIM-kort med data.

  Endast SIM-kort med data.


  Om du redan har en surfplatta eller en router och bara vill ha ett abonnemang med data är detta perfekt för dig. Du väljer vilken datamängd du vill ha och får alltid med två kostnadsfria SIM-kort. Behöver du ytterligare SIM-kort kan du beställa fler för 19 kr/mån per kort.

1

Våra datapaket gäller endast i Sverige. Vilket paket passar mig?

2

Med denna surfmängd kan du varje dag

 • Streama musik, ex Spotify ca 3 timmar/dag
 • Streama video ca 20 min/dag
 • Internet, ex Aftonbladet ca 80 sidor/dag

20 GB passar dig som vill surfa en del och streama musik och video från t.ex Spotify, Viaplay och HBO. 

20 GB kostar 199 kr/månad. 

2

Med denna surfmängd kan du varje dag

 • Streama musik, ex Spotify ca 8 timmar/dag
 • Streama video ca 50 min/dag
 • Internet, ex Aftonbladet ca 200 sidor/dag

50 GB är det paket vi rekommenderar till ditt Mobila bredband. Då kan hela familjen surfa, streama musik och video utan större oro att surfen tar slut.

50 GB kostar 299 kr/månad.

2

Med denna surfmängd kan du varje dag

 • Streama musik ex Spotify dygnet runt
 • Streama video ca 3 timmar/dag
 • Internet ex Aftonbladet ca 800 sidor/dag

200 GB är ett stort datapaket. Passar ett hushåll som älskar att surfa, streama video och spela onlinespel. 

200 GB kostar 399 kr/månad. 

surfplatta med 4g

En surfplatta med SIM-kortplats och 4G-stöd är både ett praktiskt verktyg och en mångsidig underhållningsmaskin. Komplettera surfplattan med ett mobilt bredbandsabonnemang – eller det extra datakortet som ingår i alla våra mobilabonnemang – så kan du jobba, surfa, spela eller kolla på film var du vill.

Köp din surfplatta direkt från Tele2 så sparar du tid och kan börja surfa direkt. Beställ en riktigt bra 4G-platta i kombination med ett mobilt bredbandsabonnemang, eller skaffa bara ett abonnemang till den du redan har. Om du har en surfplatta med enbart Wi-Fi-stöd är en mini-router ett smart alternativ.
 

Uppkoppling
och avkoppling
på resan

Med Car-Fi kan hela familjen surfa med samma mobila bredband – i bilen, båten, husvagnen eller någon annanstans där du bara har tillgång till ett 12-voltsuttag. Sätt din Car-Fi-router direkt i uttaget så kan upp till tio enheter vara uppkopplade samtidigt via wifi.

Car-Fi är ett perfekt komplement till ditt mobila bredband som låter dig få ut mer av ditt datapaket – utan att din månadskostnad påverkas om du använder ett kostnadsfritt datakort i routern.
 

Dela din data
som du vill

Med extra datakort behöver du inte fundera över hur du vill använda ditt mobila bredband. Du delar enkelt din data med flera enheter, med ett och samma abonnemang. Ett datakort ingår kostnadsfritt i alla abonnemang och du kan själv välja upp till åtta extra datakort för 19 kr/mån per kort. 

Använd till exempel dina datakort: 

 • i sommarstugan med en trådlös 4G-router eller mini-router,
 • på resan med mini-router,
 • i datorn med inbyggt eller externt 4G-modem,
 • i din surfplatta med SIM-kortplats.

Datakorten gäller endast privatkunder och för surf i Sverige. De är aktiverade vid leverans för att du snabbt och enkelt ska komma igång. 

Dator med modem

Om du normalt sett bara använder en dator är ett USB-modem det enklaste sättet att koppla upp sig. Du sätter bara modemet i en ledig USB-port, installerar programvaran och börjar surfa i 4G-hastighet. Den lilla stickan är bara 7 cm lång och kan förstås även flyttas mellan olika datorer.

Ett datakort ingår alltid och samtidigt har du full flexibilitet tack vare att du kan beställa upp till åtta extra datakort per abonnemang. Du kan när som helst använda samma abonnemang och datamängd för att surfa med en annan enhet, t.ex. en mini-router eller Car-Fi.