BLACK FRIDAY

27 november 2020

Skriv upp dig nedan och få förtur till våra erbjudanden.

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Ta del av våra Black Friday-erbjudanden innan alla andra.

Under förra årets Black Friday blev våra erbjudanden en stor succé, vissa av dem sålde slut på nolltid. Skriv upp dig på listan redan nu och få förtur till våra Black Friday-erbjudanden. 

Något gick fel, testa igen.
Ange din mejladress

Genom att lämna ditt telefonnummer är du medveten om att Tele2 kommer att behandla denna uppgift för att kunna kommunicera med dig angående Black Friday-erbjudanden fram till Black Friday 2022. Ditt telefonnummer kommer därefter att raderas. Om du vill veta mer om Tele2s behandling av personuppgifter och dina rättigheter se vår integritetspolicy.

Du måste läsa villkoren.

60% rabatt på
Obegränsad

Just nu får du 60% rabatt på abonnemanget Obegränsad. 

Månad 1–6:   228 kr/mån
Därefter:        569 kr/mån

Erbjudandet gäller i sex månader för dig som köper nytt abonnemang eller uppgraderar nuvarande abonnemang till Obegränsad till och med 30 november 2020. Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter eller familjeabonnemang.

Halva priset på
Mobilt bredband

Halva priset på abonnemanget Obegränsad i 6 månader
Pris 249 kr/mån (ord. pris 499 kr/mån)

Halva priset på hemmaroutern Huawei B535
Pris 27 kr/mån i 24 mån (ord. pris 53 kr/mån)

Uppgradera din mobil
på Black Friday

Vi har ett stort sortiment av mobiltelefoner och under tidigare Black Friday har vi erbjudit några av våra allra bästa modeller till årets bästa priser. Som dessutom har sålt slut på nolltid. 

Passa på att uppgradera mobilen under Black Friday. Den 27 november 2020 drar vi igång!

Inte bara rea på mobiltelefoner

Vad som exakt dyker upp på årets Black Friday återkommer vi med. Men redan nu kan vi avslöja att det inte bara blir Black Friday-rabatter på mobiltelefoner. Vi har faktiskt tjuvstartat årets Black Friday med 60% rabatt på mobilabonnemanget Obegränsad och halva priset på familjeabonnemang i 6 månader. 

Vad är Black Friday?

Black Friday kommer ursprungligen från USA där det är en av landets största shoppingdagar. I årtionden har den markerat starten för julhandeln och med kraftigt nedsatta priser, långa köer och extra långa öppettider omsätter den omkring 50-60 miljarder kronor på en enda dag.

En populär förklaring till varför dagen heter just Black Friday är att man under denna dag vänder butikernas röda siffror till svarta och därmed går från förlust till vinst. Idag är begreppet välkänt över hela världen som en shoppingdag med rea och bra erbjudanden.

Cyber Monday

Måndagen efter Black Friday inträffar Cyber Monday. Cyber Monday, som även går under namnet Manic Monday, har tidigare varit e-handlarnas svar på Black Friday men nu för tiden börjar de flesta onlinebutikerna med sina specialerbjudanden redan på fredagen.