BLACK FRIDAY TELE2

Ta del av våra Black Friday-erbjudanden innan alla andra.

Under förra årets Black Friday blev våra erbjudanden en stor succé, vissa av dem sålde slut på nolltid. Skriv upp dig på listan redan nu och få ett sms när förköpet drar igång. 

Något gick fel, testa igen.
Ange din e-postadress

Genom att lämna ditt telefonnummer är du medveten om att Tele2 kommer att behandla denna uppgift för att kunna kommunicera med dig angående Black Friday-erbjudanden fram till Black Friday 2020. Ditt telefonnummer kommer därefter att raderas. Om du vill veta mer om Tele2s behandling av personuppgifter och dina rättigheter se vår integritetspolicy

Du måste läsa villkoren.

Alltid hos Tele2

Obegränsad mobildata

Bli kund och surfa i Sveriges bästa mobilnät för bara 199 kr/mån! Vi täcker 99,9 % av Sveriges befolkning och vill du uppgradera eller ändra ditt abonnemang kan du göra det när du vill - vi har inga bindningstider. 

Familj

Är ni en familj, ett gäng vänner eller kanske grannar som vill dela på abonnemangskostnaden? Nu erbjuder vi Familj, ett sätt att samla flera abonnemang för att sänka månadskostnaden.

Tele2 Obegränsad Mobildata

Vad är Black Friday?

Black Friday kommer ursprungligen från USA där det är en av landets största shoppingdagar. I årtionden har den markerat starten för julhandeln och med kraftigt nedsatta priser, långa köer och extra långa öppettider omsätter den omkring 50-60 miljarder kronor på en enda dag.

En populär förklaring till varför dagen heter just Black Friday är att man under denna dag vänder butikernas röda siffror till svarta och därmed går från förlust till vinst. Idag är begreppet välkänt över hela världen som en shoppingdag med rea och bra erbjudanden.

När kom Black Friday till Sverige?

Det var först under 2013 som flera e-handlare och butikskedjor snappade upp begreppet Black Friday och uppmärksammade dagen med specialerbjudanden. Idag är det ett populärt fenomen världen över och i Sverige hoppar fler och fler butiker på trenden för varje år. Många fysiska butiker har långa köer ringlande utanför entrén och online är det många e-handlare som väljer att starta rean redan vid midnatt. 

Cyber Monday

Måndagen efter Black Friday inträffar Cyber Monday. Cyber Monday, som även går under namnet Manic Monday, har tidigare varit e-handlarnas svar på Black Friday men nu för tiden börjar de flesta onlinebutikerna med sina specialerbjudanden redan på fredagen. 

Nyheter & kampanjer på Tele2

Ta del av våra senaste nyheter och vilka produkter vi har till kampanjpris just nu.