Nya iPhone SE - ett litet kraftpaket för alla

Nya iPhone SE har ett yttre vi alla känner igen. Men inuti är inget sig likt. Bland annat har den fått samma kraftfulla chip, A13 Bionic, som iPhone 11 Pro samt en batteritid som låter dig titta på video i upp till 13 timmar på en enda laddning.

Kameran är utrustad med porträttsläge som ger oskarp bakgrund. Det justerar du enkelt antingen innan du tar fotot eller efteråt. Dessutom innebär funktionen Smart HDR att du får bättre färgåtergivning och detaljrikedom i bilderna. Videofilmer spelas självklart in i 4K.

Nya iPhone SE
Tele2 Apple Watch

Apple Watch series 5

Med en skärm som aldrig sover och ett kraftfullt batteri kommer nya Apple Watch series 5 i tre olika modeller i flera olika färger och utföranden. Köp till ett tilläggsabonnemang för klocka och använd Apple Watch utan att ha din mobil i närheten. 

Pris: från 257 kr/mån i 24 mån, eller 6190 kr. Priset varierar beroende på vilken modell, utförande och storlek du väljer. Vill du lägga till ett tilläggsabonnemang för klocka bjuder vi på sex månader, därefter 49 kr/mån.

Mobiltelefoner från Apple

Är du ute efter en grym kamera, batteritid utöver det vanliga eller en mobil med enastående prestanda? Med en iPhone från Apple blir du inte besviken. Här får du det bästa av allt och där varenda liten komponent är anpassad till dig som användare, utan några som kompromisser. 

Apple iPad för alla tillfällen

Upptäck Apple iPad, nu med ett eget operativsystem – iPadOS. Här kan du använda flera appar samtidigt eller spela spel med riktigt avancerad grafik tack vare A10 Fusion-chippet.

Med wifi och 4G kombinerat med extra datakort eller mobilt bredband från Tele2 har du alltid uppkoppling oavsett var du är. 

Apple TV+ i ett år

Just nu ingår Apple TV+ i ett helt år (ord. pris 59 kr/mån) om du köper en ny iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV eller Mac. Passa på att streama originalserier och filmer från Apple direkt i Apple TV-appen. Abonnemanget gäller för alla som ingår i din familjedelningsgrupp.  

Apple TV+ lanserades 1 november 2019 och finns tillgängligt för aktivering direkt i Apple TV-appen i din nyinköpta enhet. Erbjudandet behöver aktiveras inom tre månader efter köp. När provperioden är slut förnyas abonnemanget automatiskt. 

Apple TV+ logotyp