Det senaste från Apple

Här hittar du nyheter från Apple, rykten kring den senaste iphone-modellen och produktinformation för de smartphones som vi erbjuder idag.

Något gick snett.

Uppdatera sidan och försök igen. Fungerar det inte kan du testa lite senare.

Hälsningar Tele2

När kommer nya iPhone?

Vi vet inte när det kommer en ny smartphone från Apple, men om du vill kan vi kontakta dig så fort vi har mer information. Fyll i ditt mobilnummer så håller vi dig uppdaterad med rykande färsk information om lanseringar, förköp och säljstart på nya iPhones, iPads och tillbehör från Apple.

Genom att lämna dessa uppgifter är jag medveten om att Tele2 kommer att behandla dessa uppgifter för att kunna kommunicera med mig angående nyheter från Apple under 24 månader framåt. Dessa uppgifter kommer därefter att raderas. Om du vill veta mer om Tele2s behandling av personuppgifter och dina rättigheter se vår Om du vill veta mer om Tele2s behandling av personuppgifter och dina rättigheter se vår integritetspolicy. 

Uppgift saknas
Ange ett giltigt mobilnummer.
Välj ett alternativ
Fixat!

Du kommer få ett sms när vi har nyheter att dela med oss av.

Hälsningar Tele2

Apple-rykten 

Kommer det en ny iPhone? En ny iPad? Vilka funktioner ryktas det om?

Kommer Apple lansera Siri OS?

I en rapport från investeringsföretaget Mangrove påstår man att Apple väntas lansera Siri OS i samband med nästa års WWCD-event som ett sätt att möta konkurrensen från Amazon och Google.

Källa: Macworld

Större batteri i nya iPhone?

En av de senaste ryktena kring den nya iphonemodellen är att batteriet inte bara kommer att vara mer kraftfullt utan även 5-6 procent större. Vissa analytiker menar att nya iPhone i så fall skulle ha en förbättrad batteritid på hela 25 procent.

Källa: Macworld

En tredje kamera till vissa uppföljare

Ett rykte påstår att det kommer en varsin uppföljare till iPhone XS och iPhone XS Max. Dessa nya modeller ska enligt påståendet få tre kameralinser på baksidan och sitta tätt ihop i en fyrkant. Huruvida detta stämmer eller ej får vi se i höst.

Källa: Macworld

Stöd för trådlös säkerhetskopiering

I senaste betaversionen av IOS 13 finns en ny ikon som visar två iPhones som är sammanbundna med en kabel. Det kan vara ett tecken på att Apple planerar att göra det möjligt att föra över innehåll i en gammal iPhone till en ny, utan att använda Itunes eller Icloud.

Källa: Macworld

Vikbar iPad kan lanseras 2020

Enligt analytikern Jeff Lin på IHS Markit håller Apple på att utveckla en vikbar iPadmodell på 12 tum. Den ska också ha stöd för uppkoppling via 5g, enligt Macrumors.

Källa: Macworld

En eller flera nya iPhonemodeller?

Ett rykte säger att Apple inte nöjer sig med att presentera en eller två modeller, utan att det snarare kommer tre smartphones vid nästa iPhonelansering. Enligt Macrumors handlar det om två toppmodeller och en mellanmodell. Vad som stämmer återstår att se.

Källa: Macworld

Tillbehör från Apple

I våra fysiska Tele2-butiker hittar du tillbehör från Apple såsom Air Pods, iphoneskal och iphoneladdare. Vi har också hörlurar från Urbanista, Samsungladdare, mobilskal från Ideal of Sweden, portabla högtalare och mycket mer.

Välkommen in till närmaste Tele2-butik.

 • iPhone XR

  iPhone XR 

  "Batteritiden lämnar ingen besviken." - Macworld, oktober 2018

  "Mobilvärldens i särklass bästa högtalare." - m3, oktober 2018.

  Pris från 395 kr/mån i 24 mån.

  Köp iPhone XR
 • iPhone XS

  iPhone XS/XS Max

  iPhone XS: "De största förbättringarna som Iphone XS Max ger dig hittar jag i kameran." - Mobil.se, september 2018.

  iPhone XS Max: "Efter mer än sex månader är Iphone XS Max faktiskt ännu lite bättre än när den släpptes." - Macworld, 2019.

  Pris från 532 kr/mån i 24 mån.

  Köp iPhone XS/XS Max