iphone 11 pro-kameror

Kamera
iPhone 11 Pro | Pro Max

Trippelkamerasystem med tre kameror: ultravidvinkel med 120° synfält, 26 mm vidvinkel med optisk bildstabilisering och 52 mm televinkel med bländare f/2,0 och 2x optisk zoom.

Fota med större frihet. Få med mer än vad du tidigare kunnat fånga på en och samma bild.

Vidvinkelbild tagen med iPhone 11

Kamera
iPhone 11

Med det nya dubbelkamerasystemet kan du vidga dina vyer ännu mer. Vidvinkelobjektivet har optisk bildstabilisering, 2x optisk utzoomning och en bländare på f/1,8. Porträttläget låter dig anpassa skärpedjup för att få bokeh-effekt, och med ultravidvinkeln får du med mer i bilden.

Kom snabbt igång med video genom QuickTake-funktionen som aktiveras genom att hålla in avtryckaren i fotoläget. 

Storlek och finish
iPhone 11 Pro | Pro Max

Nya iPhone 11 Pro har en skärmstorlek på 5,8 tum medan iPhone 11 Pro Max är något större med sina 6,5 tum. Både Pro-modellerna har en ny, matt finish som gör det skönare att hålla mobilen i handen. Med Super Retina XDR-skärm är glaset på Pro-modellerna det tåligaste någonsin i en smartphone.

Iphone 11 Pro Color

Storlek och finish
iPhone 11

Nya iPhone 11 har en skärmstorlek på 6,1 tum och kommer i sex härliga färger. Med en Liquid Retina lcd-skärm ser du färgnyanser precis som de ska se ut. Apple iPhone 11 är IP68-klassad vilket innebär att telefonen är vattentålig ner till 2 meters djup i 30 min.

iphone 11 - skärm och storlek
Video 4K iPhone 11 Pro

Videokvalité och nattläge

Med samtliga tre modeller kan du filma i 4K med utökat dynamiskt omfång och 60 bilder/s. Och redigera med nya verktyg som rotation, beskärning och filter.  Ultravidvinkel-kameran fungerar även här och du kan fånga fyra gånger mer av motivet. 

Ta snygga bilder även i mörkret. Nattläget aktiveras automatiskt vid sämre ljusförhållanden.

Batteri och processor

Den nya iPhone 11 är självklart utrustad med ett bättre batteri än föregångarna. Med iPhone 11 Pro Max får du upp till fem timmar längre batteritid än iPhone XS Max och iPhone 11 Pro ger dig en batteritid på upp till fyra timmar längre än iPhone XS. Dessutom medföljer en 18 W-adapter så du kan snabbladda din nya telefon.

Och med A13 Bionic får du den snabbaste processorn i en smartphone. Vid foto och video använder A13 Bionic-chippet Neural Engine maskin­inlärning i realtid för att optimera återgivningen av de olika delarna av motiven.  

A13 Bionic chip iphone 11 pro
iphone 11 pro integritet

Integritetsskydd

Face ID är den säkraste tekniken för ansiktsidentifiering som finns på en smartphone. Och den varken lagrar eller delar bilden av dig. På iPhone 11, iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max prioriteras din integritet alltid högst.

Snabb jämförelse:

Apple iPhone 11 Pro Max

Från 595 kr/mån i 24 mån.

Apple iPhone 11 Pro Max

Skärmstorlek: 6,5 tum

Kapacitet: 64, 256, 512 GB

Tre 12 MP-kameror: vidvinkel, ultravidvinkel och tele

Batteritid: Upp till 5 timmar längre än iPhone XS Max

Apple iPhone 11 Pro

Från 541 kr/mån i 24 mån.

Apple Iphone 11 Pro

Skärmstorlek: 5,8 tum

Kapacitet: 64, 256, 512 GB

Tre 12 MP-kameror: vidvinkel, ultravidvinkel och tele

Batteritid: Upp till 4 timmar längre än iPhone XS

Apple iPhone 11

Från 382 kr/mån i 24 mån.

Apple iPhone 11

Skärmstorlek: 6,1 tum

Kapacitet: 64, 128, 256 GB

Två 12 MP-kameror: vidvinkel och ultravidvinkel

Batteritid: Upp till 1 timme längre än iPhone XR

Apple TV+ i ett år

Just nu ingår Apple TV+ i ett helt år (ord. pris 59 kr/mån) om du köper en ny iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV eller Mac. Passa på att streama originalserier och filmer från Apple direkt i Apple TV-appen. Abonnemanget gäller för alla som ingår i din familjedelningsgrupp.  

Apple TV+ lanseras 1 november 2019 och kommer då att finnas tillgänglig för aktivering direkt i Apple TV-appen i din nyinköpta enhet. Erbjudandet behöver aktiveras inom tre månader efter köp. När provperioden är slut förnyas abonnemanget automatiskt. 

Apple TV+ logotyp