Tele2 Apple Watch Series 6 + Apple Watch SE

Dubbla nyheter!
Apple Watch SE | Series 6

Apple Watch SE
Här får du mycket klocka för pengarna. Stor retina-skärm samt funktioner som förbättrar din hälsa och säkerhet. 

Apple Watch Series 6
Det mesta av allt och en skärm som aldrig sover. Till exempel kan du mäta din syrenivå och ta EKG var som helst. 

Alltid uppkopplad med eSIM
Köp till ett tilläggsabonnemang för klocka för 49 kr/mån och använd Apple Watch utan att ha din mobil i närheten.

Säljstart 22 september

Kommer en ny iPhone senare
i höst?

Den 15 september höll Apple ett av sina årliga events. Det handlade om höstens första lansering – ny Apple WatchApple iPad och nya operativsystem till sina produkter. Vi vet inte när nya mobiler är på gång, men eftersom vi lanserade vårt 5G-nät den 24 maj hoppas vi att det kommer nya mobiler senare i år och att de är 5G-redo. 

Vill du få sms eller mejl när vi har något nytt att dela med oss av? Skriv upp dig på vår intresselista så hör vi av oss när vi vet något mer. 

Nyhet! Apple iPad 10,2 tum

Med 8:e generationens iPad kan du göra allt du vill, ännu bättre. Multitaska, spela spel och titta på biofilmer. 

Se fram emot att göra läxan tillsammans med tillbehören tangentbord och penna. Ta en paus för att spela och passa på att parkoppla PS4/Xbox-kontroller för ännu bättre spelupplevelse. 

Välj med eller utan 4G-uppkoppling (kräver SIM-kort och abonnemang med mobildata).

Nya iPhone SE - ett litet kraftpaket för alla

Nya iPhone SE har ett yttre vi alla känner igen. Men inuti är inget sig likt. Bland annat har den fått samma kraftfulla chip, A13 Bionic, som iPhone 11 Pro samt en batteritid som låter dig titta på video i upp till 13 timmar på en enda laddning.

Kameran är utrustad med porträttsläge som ger oskarp bakgrund. Det justerar du enkelt antingen innan du tar fotot eller efteråt. Dessutom innebär funktionen Smart HDR att du får bättre färgåtergivning och detaljrikedom i bilderna.

Nya iPhone SE

Apple iPad för alla tillfällen

Upptäck Apple iPad, nu med ett eget operativsystem – iPadOS. Här kan du använda flera appar samtidigt eller spela spel med riktigt avancerad grafik tack vare A10 Fusion-chippet.

Med wifi och 4G kombinerat med extra datakort eller mobilt bredband från Tele2 har du alltid uppkoppling oavsett var du är. 

Apple TV+ i ett år

Just nu ingår Apple TV+ i ett helt år (ord. pris 59 kr/mån) om du köper en ny iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV eller Mac. Passa på att streama originalserier och filmer från Apple direkt i Apple TV-appen. Abonnemanget gäller för alla som ingår i din familjedelningsgrupp.  

Apple TV+ lanserades 1 november 2019 och finns tillgängligt för aktivering direkt i Apple TV-appen i din nyinköpta enhet. Erbjudandet behöver aktiveras inom tre månader efter köp. När provperioden är slut förnyas abonnemanget automatiskt. 

Apple TV+ logotyp