Samsung galaxy s9+

Av alla nyheter i Samsung Galaxy S9+, som snabbare processor och säkrare identifiering med ansikte och iris, är kameran det verkligt revolutionerande. En variabel bländare låter dig fånga valfritt ögonblick med fantastisk skärpa, eller i super slow motion med 960 bilder per sekund. 

S9+ utmärker sig inte bara visuellt – även ljudet har specialbehandlats. Samsung har samarbetat med AKG och utvecklat stereohögtalare med Dolby Atmos-teknik, något som gör det enklare än någonsin att lyssna på favoritmusiken tillsammans med andra. 

Samsung note 9

Med en magisk penna förvandlar du din mobil till ett lika kreativt som effektivt verktyg. Pennan kan också användas som avtryckare till kameran.

Nya Note9 är både smidig och enkel. När du har bråttom kan du ta anteckningar direkt på skärmen utan att låsa upp mobilen först. I öppet läge kan du både rita och skriva personliga meddelanden med pennan.

Med en 53 % snabbare processor än föregångaren är Note9 ännu snabbare på att behandla tunga filer och appar samtidigt. Självklart är Note9 både vattentålig enligt IP68 och kan laddas trådlöst.

 

Samsung Galaxy Watch

Stay Connected and in the moment.

Snygg, tidlös och funktionell. Samsung Galaxy Watch är en klocka för alla sammanhang. Du kan enkelt läsa notifikationer, ta emot samtal och skicka meddelanden via Galaxy Watch utan att ta fram din mobil.

Galaxy Watch fungerar även som en utmärkt träningsklocka. Skapa ditt eget styrkeövningsschema manuellt och ta del av nyttig information om din stressnivå och viloperioder under hela dygnet.

 • Fyra dagars batteritid.
 • Funktionell träningsklocka med inbyggd pulsmätare.
 • GPS med hög precision och smart assistant-funktioner.
 • Självklart vattentålig och möjliggör simning i både pool och havsvatten.
 • Går att koppla till både Android- och iOS-mobiler.  

Byt enkelt till ny Samsung Galaxy med Smart Switch

Med Samsungs programvara Smart Switch är det lätt att byta till en ny Galaxy-mobil, utan att tappa bort något av det du inte kan vara utan. Välj själv vad du vill behålla och för snabbt och enkelt över allt från bilder och musik till kontakter och kalender till din nya Galaxy.

Smart Switch fungerar med de flesta mobiler och du kan göra överföringen på flera olika sätt – trådlöst, via datorn, eller med USB-kabel direkt från din gamla mobil.

 • Trådlöst (flytta från Android): Installera Smart Switch-appen på båda mobilerna och följ instruktionerna på skärmen.
 • Via datorn (från iOS): Installera Smart Switch-programmet på din dator (PC/Mac) och följ instruktionerna.
 • Med sladd mellan mobilerna: Koppla ihop telefonerna med en USB-kabel och den medföljande USB-C-adaptern. Starta Smart Switch i den nya mobilen.
 • Mobiltelefoner

  Samsung Galaxy-mobiler

  Galaxy-serien består av smartphones i flera olika storlekar och prisklasser. Här hittar du enkelt en mobil som passar just dig. 

  Köp mobil
 • Mobiltelefoner

  Köp Samsungmobil med studentrabatt

  Som student med Mecenatkort har du alltid bra rabatter hos oss, på både mobiler och abonnemang. Spara minst 400 kr på din nya Samsung Galaxy och få hela 20 % rabatt på alla abonnemang.

  Samsungmobiler med studentrabatt

Köp appar till din Samsung
– betala med fakturan

För dig som är Tele2-kund är det riktigt smidigt att köpa appar och annat innehåll från Google Play. Handla med din Samsung-mobil (eller annan Androidenhet) och betala med din mobilfaktura i slutet av månaden.