Handla

BE FIRST TO
TAKE NOTE9

Galaxy Note9 är äntligen här! Med en magisk penna förvandlar du din mobil till ett lika kreativt som effektivt verktyg. Pennan kan också användas som avtryckare till kameran. 

Nya Note9 är både smidig och enkel. När du har bråttom kan du ta anteckningar direkt på skärmen utan att låsa upp mobilen först. I öppet läge kan du både rita och skriva personliga meddelanden med pennan.

Med en 53 % snabbare processor än föregångaren är Note9 ännu snabbare på att behandla tunga filer och appar samtidigt. Självklart är Note9 både vattentålig enligt IP68 och kan laddas trådlöst. 

Pris utan abonnemang: 453 kr/mån i 24 månader.

Har du förköpt nya Galaxy Note9?
– få upp till 2000 kr extra i inbyte för din gamla mobil

Om du har förköpt nya Galaxy Note9 under förköpsperioden mellan 9 - 23 augusti 2018 har du möjlighet att byta in din gamla mobil och få betalt för det. Fram till den 9 september 2018 får du inbytesvärdet plus ytterligare 1000 kr för din gamla mobil, oavsett märke eller modell. Har du haft en Galaxy S eller Note tidigare så får du istället 2000 kr extra.

Observera att detta erbjudande gäller kunder som förköpt en Galaxy Note9 under förköpsperioden mellan 9 - 23 augusti 2018.

 

Så här går inbytet till:

 • 1

  Efter förköpet av Galaxy Note9.

  När du har fått hem nya mobilen så loggar du in i Samsung Members-appen och klickar på förköps­erbjudandet.

 • 2

  Sök efter din gamla mobil i appen och se värdering direkt.

  Värderingen är preliminär och kan variera från dag till dag. 

  Se exempel på inbytesvärden här.  

 • 3

  Fyll i personuppgifter och så kallat IMEI-nummer på din nya Note9.

  Tryck *#06# på mobilens knappsats och välj det IMEI som syns överst på skärmen. Du hittar också IMEI-numret på originalkartongen och kvittot.

 • 4

  Skicka in din gamla mobil i det returpaket som du har fått från Samsung.

  Om mobilen stämmer med angivet skick sker utbetalningen till ditt bankkonto inom 5 arbetsdagar efter att mobilen har tagits emot. Bekräftelse kommer på mejlen. 

Erbjudandet om inbyte gäller om dig som förköpte Galaxy Note9 mellan 9 – 23 augusti 2018. Inbytet måste vara gjort före 9 september 2018.

All hantering av inbytet och utbetalning sker av Samsung. För att värdera din gamla mobil eller se villkoren för inbytet, läs mer här: samsung.com/se/upgrade

Exempel på inbytesvärde av gamla mobiler i fungerande skick*

Apple

 • iPhone 7 128 GB – ca 2000 kr
 • iPhone 8 256 GB – ca 3700 kr

Samsung

 • Galaxy Note8 – ca 3200 kr
 • Galaxy S8 – ca 2100 kr
 • Galaxy S7 edge 32 GB – ca 1100 kr

* Mobilens värde beror på modell och skick och kan variera från dag till dag. Värdet vid värderingstillfället gäller under förutsättning att mobilens skick stämmer överens med Samsungs bedömning. Utöver inbytesvärdet matchar Samsung med ytterligare 2000 kr för Galaxy S och Note-modeller samt 1000 kr extra för övriga smartphones. 

Byt enkelt till ny Samsung Galaxy med Smart Switch

Med Samsungs programvara Smart Switch är det lätt att byta till en ny Galaxy-mobil, utan att tappa bort något av det du inte kan vara utan. Välj själv vad du vill behålla och för snabbt och enkelt över allt från bilder och musik till kontakter och kalender till din nya Galaxy.

Smart Switch fungerar med de flesta mobiler och du kan göra överföringen på flera olika sätt – trådlöst, via datorn, eller med USB-kabel direkt från din gamla mobil.

 • Trådlöst (flytta från Android): Installera Smart Switch-appen på båda mobilerna och följ instruktionerna på skärmen.
 • Via datorn (från iOS): Installera Smart Switch-programmet på din dator (PC/Mac) och följ instruktionerna.
 • Med sladd mellan mobilerna: Koppla ihop telefonerna med en USB-kabel och den medföljande USB-C-adaptern. Starta Smart Switch i den nya mobilen.
 • Mobiltelefoner

  Samsung Galaxy-mobiler

  Galaxy-serien består av smartphones i flera olika storlekar och prisklasser. Här hittar du enkelt en mobil som passar just dig. 

  Köp mobil
 • Mobiltelefoner

  Köp Samsungmobil med studentrabatt

  Som student med Mecenatkort har du alltid bra rabatter hos oss, på både mobiler och abonnemang. Spara minst 400 kr på din nya Samsung Galaxy och få hela 20 % rabatt på alla abonnemang.

  Samsungmobiler med studentrabatt

Köp appar till din Samsung
– betala med fakturan

För dig som är Tele2-kund är det riktigt smidigt att köpa appar och annat innehåll från Google Play. Handla med din Samsung-mobil (eller annan Androidenhet) och betala med din mobilfaktura i slutet av månaden.