Oops! Något gick snett.

Uppdatera sidan och försök igen. Funkar det inte kan du testa lite senare.

Hälsningar
Tele2

Var först med nyheter från Samsung

Fyll i ditt mobilnummer så håller vi dig uppdaterad med rykande färsk information om lanseringar, förköp och säljstart på nyheter från Samsung. 

Genom att lämna dessa uppgifter är jag medveten om att Tele2 kommer att behandla dessa uppgifter för att kunna kommunicera med mig angående nyheter från Samsung under 24 månader framåt. Dessa uppgifter kommer därefter att raderas. Om du vill veta mer om Tele2s behandling av personuppgifter och dina rättigheter se vår integritetspolicy. 

Uppgift saknas
Ange ett giltigt mobilnummer.
Välj ett alternativ
Fixat!

Nu hänger du med i det senaste Samsung-snacket.

Hälsningar
Tele2

Samsung note 9

Nya Note9 är både smidig och enkel. När du har bråttom kan du ta anteckningar direkt på skärmen utan att låsa upp mobilen först. I öppet läge kan du både rita och skriva personliga meddelanden med pennan.

Med en 53 % snabbare processor än föregångaren är Note9 ännu snabbare på att behandla tunga filer och appar samtidigt. Självklart är Note9 både vattentålig enligt IP68 och kan laddas trådlöst.

 

Samsung galaxy s9+

Av alla nyheter i Samsung Galaxy S9+, som snabbare processor och säkrare identifiering med ansikte och iris, är kameran det verkligt revolutionerande. En variabel bländare låter dig fånga valfritt ögonblick med fantastisk skärpa, eller i super slow motion med 960 bilder per sekund. 

Även ljudet har specialbehandlats. I samarbete med AKG har stereohögtalaren utvecklats med Dolby Atmos-teknik för att du ska kunna njuta av din favoritmusik även med vänner.

Samsung Galaxy Watch

Snygg, tidlös och funktionell. Samsung Galaxy Watch är en klocka för alla sammanhang. Du kan enkelt läsa notifikationer, ta emot samtal och skicka meddelanden via Galaxy Watch utan att ta fram din mobil.

- Fyra dagars batteritid.
- Funktionell träningsklocka med inbyggd pulsmätare.
- GPS med hög precision och smart assistant-funktioner.
- Självklart vattentålig och möjliggör simning i både pool och havsvatten.
- Går att koppla till både Android- och iOS-mobiler.