Webbrabatt Fri uppläggningsavgift, spara 289 kr

Apple iPhone SE

Utan abonnemang

Fria samtal

Alla våra abonnemang har fria samtal, sms och mms. Det gäller inom Sverige, från EU/EES till Sverige samt inom EU/EES.

Mobilnät i världsklass

Vårt mobilnät täcker 99,9% av Sveriges befolkning.

En kundservice

Mobilt, bredband, tv och telefoni. En och samma kundservice för alla tjänster hos Tele2.

Ett litet kraftpaket

iPhone SE har en 4,7-tums Retina HD-skärm med fingeravtrycksläsare inbyggd i hemknappen. Med Apples snabbaste chip får du prestanda av hög kvalitet, allt går smidigt och snabbt – att öppna appar, spela spel, fota och filma. Det roliga behöver aldrig ta slut, du kan se på video i upp till 13 timmar på en enda laddning och när det är dags att ladda kan du göra det trådlöst.

iPhone SE tar bilder du vill dela

Med en bakre kamera på 12 MP och många smarta funktioner tar du foton som du kommer vilja dela med dina vänner. Smart HDR känner igen ett ansikte och ljussätter det så att konturer och hudtoner ser naturliga ut, och med porträttläget kan bakgrunden göras effektfullt suddig för att framhäva personen i bilden. Funktionen Porträttljus ger dig studioeffekter och vill du reglera skärpedjup kan det göras både när du tar bilden eller i efterhand.

Säkert med Touch ID

Med Touch ID låser du enkelt upp iPhone SE och loggar in i appar snabbt och säkert. Du kan också använda det för att betala med Apple Pay som fungerar i alla butiker där du kan "blippa" ditt vanliga kort.

I priset för iPhone SE ingår privatkopieringsersättning på 75 SEK

Alla mobiler

Apple, Samsung, Xiaomi eller Sony? Kolla in de bästa och nyaste modellerna från de ledande tillverkarna.

Våra mobiler

Nytt abonnemang?

Välj mellan 3, 12, 25 eller 50 GB mobildata. Eller Obegränsad så slipper du oroa dig över att mobildatan tar slut. Vi har inga bindningstider.

Våra abonnemang
Sammanställning