Webbrabatt Fri uppläggningsavgift, spara 289 kr

Samsung Galaxy Note20 5G

Utan abonnemang

Fria samtal

Alla våra abonnemang har fria samtal, sms och mms. Det gäller inom Sverige, från EU/EES till Sverige samt inom EU/EES.

Mobilnät i världsklass

Vårt mobilnät täcker 99,9% av Sveriges befolkning.

En kundservice

Mobilt, bredband, tv och telefoni. En och samma kundservice för alla tjänster hos Tele2.

S Pen har känslan av en riktig penna

Hemligheten är den supersnabba responsen (26 ms). Och du kan använda S Pen smidigt direkt på skärmen, utan att låsa upp eller öppna program. Anteckningarna synkas automatiskt till exempelvis Microsoft Office, OneNote eller Outlook. Med pennan kan du också styra presentationer och sätta ljus på viktiga delar med Air Pointer. Den kan också användas som fjärrkontroll till kameran.

Jobba flexibelt

Galaxy Note20s synkronisering med Windows och MS Office har optimerats så att gränserna mellan din PC och mobil blir nästintill obefintliga. Du kan komma åt dina dokument och appar enkelt och säkert.

Med Wireless DeX kan du också jobba direkt i din Note20 och använda din appar och dokument på en stor skärm där skrivbordet anpassas och ser ut som på din PC.

Galaxy Note20 kan enkelt och trådlöst kopplas till extern skärm eller TV och du kan styra presentationer och använda S Pen som pekare med Air Pointer som sätter ljus på viktiga delar av bilderna du visar.

Med S Pen kan alla dina anteckningar synkas automatiskt till Microsoft Outlook och OneNote.

Upptäck detaljerna med 64 MP

En revolutionerande bildsensor ger extrem skärpa i dina bilder. Nu får du helt nya möjligheter att fånga de mest detaljrika bilderna.

3x optisk zoom

30x Space Zoom kombinerar 3x optisk zoom med en högteknologisk zoom – teknik gjorts möjlig tack vare AI – för att komma närmare med hög kvalitet i bilden. Tillsammans med intelligent bildstabilisering ger det möjligheter som tidigare bara fanns med en systemkamera.

8K Video

Filma i 8K och få ett material med en skärpa som är redo för bioduken. Du kan också i efterhand välja ut stillbilder i videon och fånga de omöjliga ögonblicken du inte hade hunnit ta med en stillbild.

Gaming på topp

Med Galaxy Note20 5G kan du spela utan speldator och spelkonsol. Här får du Xbox Game Pass som ligger i molnet och det har upp emot hundra spel att välja mellan. Du kan koppla till extern handkontroll och utnyttja 5G-nätet och WiFi6 där det finns. Äkta gamingkänsla med minimalt lagg.

Redo för 5G

5G-nätet byggs ut och öppnar för nya möjligheter att surfa, streama, och spela ännu snabbare och utan störningar. Samsung Galaxy Note20 5G har stöd för 5G och är aktiverat från start.

Du som köper Samsung Galaxy Note20 5G med abonnemanget 25 GB, 50 GB eller Obegränsad får 5G-uppkoppling utan extra kostnad.

Alla mobiler

Apple, Samsung, Xiaomi eller Sony? Kolla in de bästa och nyaste modellerna från de ledande tillverkarna.

Våra mobiler

Nytt abonnemang?

Välj mellan 3, 12, 25 eller 50 GB mobildata. Eller Obegränsad så slipper du oroa dig över att mobildatan tar slut. Vi har inga bindningstider.

Våra abonnemang
Sammanställning