Abonnemang & Tjänster

Garantier

Garantier hos Tele2 

  • Apple-produkter: 12 månaders garanti
  • Mobiltelefoner och surfplattor från övriga tillverkare: 24 månaders garanti
  • Tillbehör: 6 månaders garanti

Du ska alltid kunna känna dig helt trygg med ditt köp från Tele2 - oavsett om du handlar på nätet eller i butik. Naturligtvis följer vi alla gällande lagar och regler för konsumentskydd, men går gärna steget längre för att du ska bli en nöjd kund hos oss, på både kort och lång sikt.

För Apple-produkter som iPhone gäller den normala, ettåriga garantin, medan övriga telefonmodeller har två års garanti. På vissa tillbehör såsom batterier kan garantin vara kortare, då det rör sig om förbrukningsvaror. 

Om du har problem med din mobiltelefon eller upplever att den inte fungerar som den ska kan du ibland åtgärda felet på egen hand för att spara tid. Läs gärna mer under Felsökning. Om du vill köpa en ny mobiltelefon, kolla in våra senaste mobiltelefoner.

Ibland är det omöjligt att åtgärda ett fel på egen hand och då måste förstås mobilen repareras eller ersättas om den fortfarande omfattas av garantin. Vänd dig till vår kundservice eller din närmaste Tele2-butik om du köpt telefonen från oss, eller till återförsäljaren om den är inköpt från tredje part.