HANDLA HOS TELE2 IDAG

Ett abonnemang - Ingen bindningstid

I alla våra mobilabonnemang ingår fria samtal, sms och mms inom Sverige. Det enda du behöver ta ställning till är hur mycket data du vill ha varje månad. Vill du slippa oroa dig för att mobildatan kan ta slut rekommenderar vi vårt abonnemang med obegränsad surf. Är ni fler som vill surfa obegränsat i vårt testvinnande mobilnät kan du skaffa familjeabonnemang hos oss. 

Brukar du åka utomlands?
I alla våra abonnemang, både nya och befintliga, ingår samtal, sms/mms och surf upp till 50 GB inom samtliga EU/EES-länder. 

Extra datakort
Med extra datakortet kan du koppla upp fler prylar än din mobil. Det gäller för surf i Sverige och datatrafiken delas med mobilabonnemanget. Ett datakort kostar 99 kr/månad. 

Mobiltelefoner

Vi har alla de senaste mobiltelefonerna från de största tillverkarna i olika prisklasser och för olika behov. Beställ din telefon via webben och välj att få den levererad hem till dig eller hämta ut den hos närmaste postombud. Självklart har vi fri frakt och telefonerna är aldrig operatörslåsta.

Byt in din gamla mobil – få rabatt på ny
Har du en gammal mobiltelefon och behöver köpa en ny? Hos oss kan du få betalt för din gamla telefon och använda som delbetalning när du köper en ny. Du kan även använda värdet på din gamla telefon och köpa tillbehör i våra Tele2-butiker. 

 • Mobilt bredband

  Vi har ett riktigt snabbt 4G-nät. Med en router eller modem får du ett snabbt och prisvärt bredband. Prova i 14 dagar, är du inte nöjd så river vi fakturan.

  Köp mobilt bredband
 • Allt till surfplattan

  Vi har abonnemang med stora datapaket så att du ska kunna använda din surfplatta var du vill. Självklart har vi också ett urval av de bästa surfplattorna till riktigt bra priser.

  Beställ surfplatta
 • Erbjudanden till Tele2-kunder

  Här hittar du erbjudanden från våra samarbetspartners.

  Läs mer
 • Nyheter & kampanjer

  Ta del av det senaste från oss – oavsett om det gäller extra bra priser på mobiler eller om vi har några andra erbjudanden till dig som är eller blir kund!

  Se alla erbjudanden

Tillbehör till mobilen

Mobilen blir sällan komplett utan ett tillbehör. Vi har ett stort sortiment till riktigt bra priser. Hörlurar, laddare, skal, skärmskydd och allt annat du kan behöva till din mobil. Eller varför inte smartklockan Galaxy Watch eller Apple Watch, smartklockan som alltid är uppkopplad och med dig i alla lägen!