HANDLA HOS TELE2 IDAG

Mobilabonnemang utan bindningstid

I alla våra mobilabonnemang ingår fria samtal, sms och mms inom Sverige. Det enda du behöver ta ställning till är hur mycket data du vill ha varje månad. Vill du slippa oroa dig för att mobildatan kan ta slut rekommenderar vi vårt abonnemang med obegränsad surf. Är ni fler som vill surfa obegränsat i vårt mobilnät kan du skaffa familjeabonnemang hos oss. 

Brukar du åka utomlands?
I alla våra abonnemang, både nya och befintliga, ingår samtal, sms/mms och surf upp till 50 GB inom samtliga EU/EES-länder. 

Extra datakort
Med extra datakortet kan du koppla upp fler prylar än din mobil. Det gäller för surf i Sverige och datatrafiken delas med mobilabonnemanget. Ett datakort kostar 99 kr/månad. 

Mobiltelefoner

Vi har alla de senaste mobiltelefonerna från de största varumärkena i olika prisklasser och för olika behov, t.ex. 5G-mobiler. Beställ din mobil på webben och välj hemleverans eller hämta ut den hos närmaste postombud. Självklart har vi fri frakt och mobilerna är aldrig operatörslåsta.

Byt in din gamla mobil – få rabatt på ny
Har du en gammal mobiltelefon och behöver köpa en ny? Hos oss kan du få betalt för din gamla mobil och beloppet kan användas som delbetalning när du köper en ny. 

 • Mobilt bredband

  välj till en router eller modem för ett snabbt bredband med surfmängder upp till obegränsad mobildata. 

 • Surfplattor

  Med våra abonnemang kan du använda din surfplatta var du vill. Självklart har vi också ett urval av de bästa surfplattorna till riktigt bra priser.

 • Smartklockor

  Håll dig alltid uppkopplad med smartklockor som Apple Watch och Samsung Galaxy Watch. Med eSIM kan du också lämna mobilen hemma.

 • Mobiltillbehör

  Mobilen blir sällan komplett utan ett tillbehör. Vi har ett stort sortiment till riktigt bra priser. Hörlurar, laddare, skal, skärmskydd och allt annat du kan behöva till din mobil. 

 • Nyheter & kampanjer

  Här finns alltid det senaste samlat hos oss – oavsett om det gäller kampanjpriser på mobiler eller om vi har några andra erbjudanden till dig som är eller blir kund!

 • Erbjudanden till Tele2-kunder

  Här hittar du alla erbjudanden från våra samarbetspartners samt från vårt streamingpaket Comhem Play+. 

Tele2 Labb i Täby Centrum

Igår sålde Tele2 mobiler, idag erbjuder vi helhetslösningar för mobiltelefoni, bredband, tv och play i förmånliga paket. Vad morgondagen har att erbjuda kan vi bara fantisera om.

Och det är exakt vad vi gör i Tele2 Labb, vårt senaste butikstillskott som ligger i Täby Centrum.