handla hos
tele2 idag

Mobiltelefoner

Vi har alla de senaste mobiltelefonerna från de största tillverkarna i olika prisklasser och för olika behov. Beställ din telefon via webben och hämta ut den hos postombud eller redan samma dag i närmaste Tele2-butik. Självklart har vi fri frakt och telefonerna är aldrig operatörslåsta.

Payback – sälj din gamla mobil
Har du en gammal mobiltelefon och behöver köpa en ny? Hos oss kan du få betalt för din gamla telefon och använda som delbetalning när du köper en ny. Du kan även använda värdet på din gamla telefon och köpa tillbehör i våra Tele2-butiker. 

ett ABONNEMANG.
ingen bindningstid.

I alla våra mobilabonnemang ingår fria samtal, SMS och MMS inom Sverige. Det enda du behöver ta ställning till är hur mycket data du vill ha varje månad. Vill du slippa oroa dig för att surfen kan ta slut rekommenderar vi vårt Fast pris Unlimited-abonnemang. Då kan du surfa hur mycket du vill, när du vill. 

Surfar du olika mycket varje månad kan du enkelt ändra till ett abonnemang med större eller mindre datapaket via Mitt Tele2

Brukar du åka utomlands?
I alla våra abonnemang, både nya och befintliga, ingår samtal, SMS/MMS och surf upp till 30 GB inom samtliga EU/EES-länder. 

Extra datakort
Med det extra lila datakortet kan du koppla upp fler prylar än din mobiltelefon. Det gäller för surf i Sverige och datatrafiken delas med mobilabonnemanget. Ett datakort kostar 99 kr/månad. 

MOBILT BREDBAND

Vi har ett riktigt snabbt 4G-nät. Med en router eller modem får du ett snabbt och prisvärt bredband. Allt är förinstallerat och mycket enkelt att använda. Du får dessutom prova i 30 dagar och om du inte är nöjd så river vi fakturan. 

Välj mellan 40, 100 eller 400 GB data och, som vanligt, har vi ingen bindningstid på våra abonnemang. 

  • 40 GB – 249 kr/månad
  • 100 GB – 349 kr/månad
  • 400 GB – 449 kr/månad

Allt till
surfplattan

Vi har abonnemang med stora datapaket så att du ska kunna använda din surfplatta var du vill. Självklart har vi också ett urval av de bästa surfplattorna till riktigt bra priser.

Maxa luren
med TILLBEHÖR

Vi har ett stort sortiment av tillbehör till riktigt bra priser. Hörlurar, headset, laddare, skal, skärmskydd och allt du kan behöva till din mobil. Eller varför inte en smartklocka, som är en förlängning av din mobil.