Sony Xperia XZ3 

Sonys Xperia XZ3 är en smart telefon på många sätt. Den har en riktigt bra huvudkamera och en vass selfiekamera så du kan ta snygga bilder både på dig och din omgivning. Mobilen kommer i härliga färger, stilren design, och har en skärm med höga kontraster och stor detaljrikedom. Du får dessutom ett grymt ljud med S-Force Front Surround.

  • Kamera med många funktioner
  • OLED-skärm
  • S-Force Front Surround

En smartare smartphone

Sonys Xperia XZ-serie anpassar sig efter hur du använder mobilen för att ge dig en skräddarsydd och personlig upplevelse.

Xperia Actions lär sig dina användningsmönster och föreslår inställningar och anpassningar som förenklar din vardag. Exempelvis kan du låta din Xperia stänga av aviseringar när du sover, slå på flygläge på resan eller optimera mobilen för spelprestanda när du spelar.

Xperia Tips är en annan inbyggd funktion som lär känna dig och tipsar om saker som du kanske inte känner till eller glömt bort. Du kan t.ex. få en påminnelse om att ringa upp ett missat samtal, slå på väckarklockan eller aktivera ljudförbättringar när du lyssnar på musik.

Dessutom är Sonys nya Xperia-mobiler utrustade med ovanligt smarta batterier. Funktionen Smart Stamina förutser hur länge ditt batteri kommer att räcka och föreslår strömsparläge när det behövs.

Handla med studentrabatt

Som student med Mecenatkort får alltid bra rabatter hos oss – spara minst 400 kr på din nya Sony Xperia-mobil och få hela 20 % rabatt på valfritt abonnemang.