Handla

Sony Xperia

Läs om de senaste Xperia-mobilerna och beställ din favorit nu.

En uppslukande filmupplevelse i din hand - upplev nya Sony Xperia 5

Fånga ögonblicket med Sonys avancerade Alpha-trippelkamera och se videoklipp på den breda CinemaWideTM-skärmen. Tack vare Dolby Atmos®-högtalarna får du dessutom en fantastiskt ljudupplevelse. Även spelupplevelsen blir bättre med Game enhancer på 21:9-skärmen.

Med inbyggda funktioner som Xperia Actions och Xperia Tips anpassar sig din Xperia-mobil efter hur du använder mobilen för att ge dig en skräddarsydd och personlig upplevelse. Funktionen Smart Stamina förutser hur länge ditt batteri kommer att räcka och föreslår strömsparläge när det behövs.

Kampanjpris: 291 kr/mån i 24 mån (ord.pris 332 kr/mån i 24 mån)

Få oslagbar biokänsla med Sony Xperia 1

Upplev känslan av biosalong hemma i soffan! Med samma bildförhållande och färgåtergivning som filmerna spelas in i ger Sony Xperia 1 dig en ny filmupplevelse. Den breda skärmen är även skapad för bättre multitasking och möjliggör att ha två fönster öppna samtidigt när det behövs. 

Just nu till kampanjpris!

  • Få en oslagbar biokänsla med 6,5-tums 21:9 CinemaWideTM 4K HDR OLED-display.
  • ”Creator Mode” som drivs av CineAlta återger färgerna i filmer som de var tänkta att visas.
  • Ta riktigt bra bilder med kamerasystemets tre linser, för alla situationer och ljusförhållanden.

Sony Xperia 10

Med Sony Xperia 10 får du en lättanvänd mobil som passar perfekt i handen. Skärm­storleken på 6 tum är samma som föregångaren Xperia XZ3 men till ytan är Xperia 10 några millimeter mindre. Bildförhållandet har utökats till 21:9 för både film och foto. 

Tack vare teknikerna LDAC och DSEE HX™ fortsätter Sony leverera fantastiskt ljud oavsett om du använder trådlösa hörlurar till eller inte. 

  • Dubbla kameror på baksidan: 13 MP och 5 MP med Bokeh-effekt
  • Vatten- och dammtålig tack vare Corning Gorilla Glass 5
  • Ännu smidigre multitasking på 21:9 widescreen-skärm