15 SEP 2023

Spela Counter-Strike i ny turneringsserie

Road To Dreamhack - vår nya turneringsserie och satsning inom e-sport och gaming. Spela Counter-Strike och få chans att vinna 25 000 kr samt biljetter till Dreamhack Winter 2023.

Bakgrundsbild till Tele2 Gaming

Road To Dreamhack

Nu kan alla e-sportare släppa loss kraften. Delta i vår turneringsserie Road To Dreamhack direkt från hemmet.

Road To Dreamhack innebär att du i lag om fem personer spelar Counter-Strike med fyra kval, där de bästa lagen från kvalen avancerar till den stora finalen den 15 oktober. Hela turneringen kommer livestreamas på Twitch.

Det här vinner du

  • 1:a pris: 25 000 kr + hotell och resepaket till DreamHack Winter

  • 2:a pris: 5 000 kr

Vem kan spela?

Vem som helst kan delta oavsett tidigare erfarenheter. Det spelar ingen roll om ni är ett lag som har spelat mycket tillsammans eller ett helt nytt lag som aldrig har träffats. Alla är välkomna!

Anmäl dig här

tele2gaming.se/csgo finns mer information om turneringen.


Mer om Tele2 Gaming

Tele2 har sedan länge varit en del av e-sportvärlden och gaming, bland annat genom vår position som bredbandsleverantör och samarbetspartner till Dreamhack. Dessutom erbjuder vi en av marknadens snabbaste bredband på upp till 1200 Mbit/s.

Nu tar vi vår naturliga position inom gaming och e-sport till nästa nivå genom att introducera Tele2 Gaming. En helt ny turneringsserie och e-sport satsning för att skapa underhållning inom både e-sport och gaming i Sverige.

Läs mer om gaming hos Tele2